Revista de disseny
Revista de disseny
El Disseny Corporatiu

Vivifying Minimalism

El Disseny Corporatiu El material lliurament consistia en crear un espai contemporani que personalitzés teràpies basades en tecnologia avançada alhora que ofereix tractaments clàssics de spa. La proposta resultant va ser crear un espai dinàmic que emeti l’austeritat dels laboratoris científics alhora que afegia connotacions familiars d’interiors clàssics càlids. La inspiració per al vestíbul terrestre va venir de la filosofia zen i la naturalesa diàdica del cosmos. Lavaplaster blanc que insinua la raó clínica i la raó científica, marró xocolata de la paleta clàssica que fa palesa connotacions gustatives dels desitjos humans.

El Centre Mèdic

Neo Derm The Center

El Centre Mèdic Està dissenyat per ressonar el tema de les línies, i els colors destacats del color de la cal són suficients per demostrar el disseny molest i energètic d'aquest particular centre de cura de la pell. Els feixos de línies de traç blanc corren per tot el sostre blanc i s’estenen a l’espai dels voltants amb dinàmica. La zona de relaxació contigua a la recepció està fixada en un to de calç de color calç, des dels mobles fins a la catifa, que posa l’accent en l’essència de la marca jove i rejovenida fent una visió del port de Victoria.

Espai D’Exposició I Negociació

All Love in Town Sales Center

Espai D’Exposició I Negociació L’espai comercial també podria ser una zona d’activitats orientada a negocis plena d’art i estètica tant com un teatre i un museu. Pocs dissenyadors mai han pensat que la combinació intensiva de gent i entorn esdevé tan essencial del que esperàvem. Vam crear un espai interior que va col·locar un acord amb la gent perquè s’hi va aprofitar aprofitant al màxim material de baix preu, bombetes, Ping Pong i boles de decoració de Nadal. mesos en aquell moment a tota la indústria a causa del disseny distintiu.

Cinema

Wuhan Pixel Box Cinema

Cinema “Pixel” és l’element bàsic de les imatges, el dissenyador explora la relació de moviment i píxel per convertir-se en el tema d’aquest disseny. "Pixel" s'aplica a diferents àrees dcinema. El vestíbul de taquilla acull un enorme sobre corbat format per més de 6.000 peces de panells d’acer inoxidable. El mur de la pantalla està decorat amb una gran quantitat de tires quadrades que sobresurten de la paret que presenta el glamur nom de cinema. Dins d’aquest cinema, tothom gaudiria del gran ambient del món digital generat per la cohesió de tots els elements “Pixel”.

Oficina

White Paper

Oficina L'interior en forma de tela materialitza un espai per a la contribució creativa dels dissenyadors i crea oportunitats per a una gran exposició del procés de disseny. A mesura que cada projecte avança, les parets i els taulers es cobreixen amb recerques, esbossos de disseny i presentacions, registrant l'evolució de cada disseny i esdevenint el diari dels dissenyadors. Els pisos blancs i la porta de llautó, que s’utilitzen de manera única i agosarada per a un ús diari robust, recullen les empremtes i les empremtes dactilars del personal i clients, testimoni del creixement de l’empresa.

Cafè

Aix Arome Cafe

Cafè El Cafè és on els visitants senten la convivència amb els oceans. L'enorme estructura en forma d'ou situat al mig de l'espai funciona alhora com caixer i subministrament de cafè. L’aspecte icònic de la caseta s’inspira en un cafè de cafè obscur i fosc. Dues grans obertures situades a la part superior frontal de les dues cares del “gran de faves” serveixen de bona font de ventilació i de llum natural. El cafè proporcionava una taula llarga com un munt de pulpets i bombolles. Els llums aparentment penjants a l’atzar s’assemblen a la vista dels peixos a la superfície de l’aigua, les ondulacions brillants absorbeixen l’acollida llum del sol del cel blanc.