Revista de disseny
Revista de disseny
Restaurant

Yuyuyu

Restaurant Actualment, a la Xina hi ha al mercat molts dissenys contemporanis barrejats, generalment basats en dissenys tradicionals, però amb materials moderns o amb expressions noves. Yuyuyu és un restaurant xinès, els dissenyadors han creat una nova manera d’expressar el disseny oriental, una nova instal·lació composta per línies i punts, que s’estenen des de la porta fins a l’interior del restaurant. Amb el canvi d’hora, l’apreciació estètica de les persones també canvia. Per al disseny oriental contemporani, la innovació és molt necessària.

Restaurant

Yucoo

Restaurant Amb la maduresa gradual de l’estètica i els canvis estètics de l’ésser humà, l’estil modern que destaca el jo i la individualitat s’han convertit en els elements importants del disseny. Aquest cas és un restaurant, el dissenyador vol crear una experiència espacial juvenil per als consumidors. Les plantes de color blau clar, gris i verd creen un confort i una brutalitat naturals per a l’espai. El candelabre elaborat amb rattan i metall teixit a mà explica la col·lisió entre la naturalesa i la naturalesa, mostrant la vitalitat de tot el restaurant.

Botiga

Formal Wear

Botiga Les botigues de roba masculina solen oferir interiors neutres que afecten negativament l'estat d'ànim dels visitants i, per tant, redueixen el percentatge de vendes. Per tal d’atreure a la gent, no només a visitar una botiga, sinó també a comprar productes que s’hi presenten, l’espai ha d’inspirar i estendre una bona alegria. És per això que el disseny d’aquesta botiga utilitza funcions especials inspirades en la costura artesanal i en diferents detalls que cridaran l’atenció i difonen un bon humor. La disposició a l’espai obert que es va dividir en dues zones també està dissenyada per a la llibertat dels clients durant les compres.

Residencial

Shkrub

Residencial La casa Shkrub va aparèixer per amor i per amor: una parella amorosa amb tres fills. L’ADN de la casa inclou els principis estètics estructurants que troben inspiració en la història i la cultura ucraïneses inspirades en la saviesa japonesa. L’element de terra com a material es fa sentir en aspectes estructurals de la llar, com el sostre de paja original i en les belles i denses parets d’argila amb textures. La idea de retre homenatge, com a lloc fundacional, es pot sentir a tota la llar, com un delicat fil conductor.

Les Piscines

Termalija Family Wellness

Les Piscines Termalija Family Wellness és l’últim de la sèrie de projectes que Enota ha construït a Terme Olimia en els últims quinze anys i que conclou la transformació completa del complex balneari. Vista des de lluny, la forma, el color i l’escala de la nova estructura agrupada de volums tetraèdrics és una continuació del cúmul dels edificis rurals circumdants, que s’estén visualment al cor del complex. El nou sostre actua com una gran ombra d'estiu i no usurpa cap dels preciosos espais exteriors.

El Disseny D’Interiors

Eataly

El Disseny D’Interiors Eataly Toronto està adaptada als matisos de la nostra ciutat en creixement i està dissenyada per millorar i augmentar els intercanvis socials mitjançant el catalitzador universal de la gran cuina italiana. Només convé que la tradicional i perdurable passeggiata sigui la inspiració del disseny per a Eataly Toronto. Aquest ritual atemporal veu que els italians es porten cada vespre al carrer i a la plaça principal, per passejar i socialitzar-se i, a vegades, aturar-se en bars i botigues del camí. Aquesta sèrie d’experiències demana una nova escala de carrer íntima a Bloor and Bay.