Revista de disseny
Revista de disseny
Oficina

Blossom

Oficina Tot i que es tracta d’un espai d’oficines, utilitza una combinació agosarada de diferents materials i l’estructura de plantació verda dóna una idea de perspectiva durant el dia. El dissenyador només proporciona espai i la vitalitat de l’espai depèn encara del propietari, utilitzant el poder de la natura i l’estil únic del dissenyador. L’oficina deixa de ser una única funció, el disseny és més diversificat i s’utilitzarà en un espai gran i obert per crear diferents possibilitats entre les persones i l’entorn.

Oficina

Dunyue

Oficina Durant el procés de conversa, els dissenyadors han permès dissenyar no només la divisió espacial de l’interior, sinó una connexió entre la ciutat / l’espai / la gent junts, de manera que l’entorn i l’espai de poca clau no entren en conflicte a la ciutat, ja que el dia és un façana amagada al carrer, nit. Aleshores es converteix en una caixa de llum de vidre d’una ciutat.

Menjador

Elizabeth's Tree House

Menjador Una demostració del paper de l'arquitectura en el procés de curació, Elizabeth's Tree House és un nou pavelló menjador per a campaments terapèutics a Kildare. L’acció dels nens que es recuperen de malalties greus l’espai forma un oasi de fusta al mig d’un bosc d’alzines. Un sistema de diagròs de fusta dinàmic però funcional, inclou un sostre expressiu, un gran envidrament i un revestiment de làser de colors, que crea un espai interior per a menjar un diàleg amb el llac i el bosc que l’envolten. La connexió profunda amb la natura a tots els nivells afavoreix la comoditat, la relaxació, la curació i l’encant dels usuaris.

L’Espai Multi Comercial

La Moitie

L’Espai Multi Comercial El nom del projecte La Moitie prové de la traducció francesa de la meitat i el disseny ho reflecteix adequadament per l'equilibri que s'ha aconseguit entre els elements oposats: quadrat i cercle, clar i fosc. Atès l'espai limitat, l'equip va intentar establir una connexió i una divisió entre les dues àrees de venda separades mitjançant l'aplicació de dos colors oposats. Si bé el límit entre els espais rosat i negre és clar, però també es difumina des de diferents perspectives. Una escala de caragol, mig rosa i mig negre, està situada al centre de la botiga i proporciona.

El Centre De Bellesa Mèdic

LaPuro

El Centre De Bellesa Mèdic El disseny és més que una bona estètica. És la forma en què s’utilitza l’espai. El centre mèdic va integrar la seva forma i funcionament com a un. Comprendre les demandes dels usuaris i oferir-los una experiència de tots els subtils tocs a l’entorn que se senten alleujats i realment cuidats. El disseny i el nou sistema tecnològic proporcionen solucions a l’usuari i fàcils de gestionar. Tenint en compte salut, benestar i serveis mèdics, el centre va adoptar materials sostenibles ambientalment i controlar el procés de construcció. Tots els elements estan integrats en el disseny, on és realment adequat per als usuaris.

El Disseny D’Arquitectura Per A La Llar

Bienville

El Disseny D’Arquitectura Per A La Llar La logística d’aquesta família que treballava requeria que fossin a casa en interiors durant llargs períodes, que a més del treball i l’escola esdevenien pertorbadors pel seu benestar. Van començar a contemplar, com moltes famílies, si era necessari un trasllat als afores, intercanviar proximitat amb els serveis de la ciutat per un jardí més gran per augmentar l’accés a l’aire lliure. En lloc d’allunyar-se lluny, van decidir construir una casa nova que reconsidera les limitacions de la vida interior a un petit solar urbà. El principi d’organització del projecte era crear un màxim d’accés a l’aire lliure des de zones comunitàries possible.