Revista de disseny
Revista de disseny
Una Agència Immobiliària

The Float

Una Agència Immobiliària Dissenyem arquitectura, interiorisme i paisatge en aquest projecte. El cas és una "Agència d'immobles", el nom de la propietat immobiliària és [Sky villa], per la qual cosa es pot concebre el concepte amb el nom de cas com a punt de partida. I el projecte es troba al centre de Xiamen, les condicions al voltant de la base són desfavorables, hi ha apartaments antics i lloc de construcció, al davant hi ha una escola, sense paisatge envoltat. Al final, amb el concepte de [Float], tirar el centre de vendes fins a una altura de 2F i crear un paisatge propi, una piscina a nivell de pila, de manera que el centre de vendes els agrada flotar a l’aigua i els visitants passen per grans superfícies. de l’estany i a la planta baixa de l’oficina de vendes, camineu fins a les escales posteriors i pugeu a la sala de vendes. La construcció és d’estructura d’acer, el disseny i l’interiorisme busquen la integració i la unitat en la tècnica.

Casa

Geometry Space

Casa Aquest projecte és un projecte de xalet situat al [SAC Beigan Hill International Arts Center] als afores de Xangai, hi ha un centre d’arts en comunitat, que ofereix moltes activitats culturals, la vila pot ser d’oficina o estudi o casa, el centre de la comunitat té un gran llac. , aquest model es troba directament al llarg del llac. Les característiques especials de l’edifici són l’espai interior sense cap columna, que dóna la major variabilitat i creativitat en el disseny a l’espai interior, però també per la llibertat i la variabilitat de l’espai, l’estructura interior, la tècnica del disseny és més variable, la geometria expandible. crea un espai interior, en consonància amb les idees creatives perseguides per [Art Center]. El tipus d’estructura i l’escala principal de nivell dividit es troben al centre de l’espai interior, mentre que els costats esquerre i dret són escales de nivell dividit, de manera que un total de cinc zones d’escales interiors diferents connecten l’espai.

Agència Immobiliària

The Ribbon

Agència Immobiliària Com ara "Dansa de la cinta", amb escala espacial oberta, l'espai global és blanc, aprofitar el concepte de la publicació de mobles, configurar una relació que connecta amb l'espai, el més especial és la relació entre la paret i l'armari. escriptori amb sostre i terra, separar la secció per geometria irregular deliberadament, no només cobreix una quantitat excessiva de defectes del feix, sinó que també mostra el concepte modern actual, mostrant una idea abstracta de la cinta en forma de corba a través del reflex de la llum.

Centre De Vendes Immobiliàries

MIX C SALES CENTRE

Centre De Vendes Immobiliàries és un centre de vendes immobiliàries. La forma arquitectònica original és una caixa quadrada de vidre. El disseny interior d’interiors es pot veure des de l’exterior de l’edifici i el disseny interior es reflecteix totalment per l’elevació de l’edifici. Hi ha quatre àrees de funció, àrea de visualització multimèdia, àrea de visualització de models, àrea de sofà negociadora i àrea de visualització de materials. Les quatre àrees de funció semblen disperses i aïllades. Així doncs, vam aplicar una cinta per connectar tot l’espai per aconseguir dos conceptes de disseny: 1. connectar les àrees de funció 2. Formar l’elevació de l’edifici.

L’Edifici D’Oficines

FLOW LINE

L’Edifici D’Oficines L’espai del lloc és irregular i corbat a causa de la paret exterior de l’edifici. Per tant, el dissenyador aplica en aquest cas el concepte de línies de flux amb l'esperança de crear una sensació de flux i finalment convertir-se en línies fluïdes. Primer, vam enderrocar la paret exterior contigua al passadís públic i vam aplicar tres àrees de funció, vam utilitzar una línia de flux per circular les tres zones i la línia de flux també és l’entrada a l’exterior. L’empresa està dividida en cinc departaments i utilitzem cinc línies per representar-los.

Exposició De Disseny / Venda

dieForm

Exposició De Disseny / Venda Tant el disseny com el nou concepte operatiu fan que l’exposició "dieForm" sigui tan innovadora. Tots els productes de la sala d’exposicions virtuals es mostren físicament. Els visitants no es distreuen del producte ni per la publicitat ni pel personal de vendes. Podeu trobar informació addicional sobre cada producte en pantalles multimèdia o a través de codi QR a la sala virtual (aplicació i lloc web), on també es poden demanar els productes al lloc. El concepte permet mostrar una emocionant gamma de productes alhora que es posa l'accent en el producte en lloc de la marca.