Revista de disseny
Revista de disseny
Casa Residencial

Trish House Yalding

Casa Residencial El disseny de la casa es va desenvolupar en resposta directa al lloc i a la seva ubicació. L’estructura de l’edifici està formada per reflectir el bosc que l’envolta, amb les columnes de rastells que representen els angles irregulars dels troncs i les branques. Les grans superfícies de vidre omplen els buits que hi ha entre l’estructura i permeten apreciar el paisatge i l’entorn com si estiguessis mirant entre els troncs i les branques dels arbres. El tradicional traçat en blanc i negre del Kentish representa el fullatge que envolta l’edifici i que tanca els espais.

Botiga Oficial, La Venda Al Detall

Real Madrid Official Store

Botiga Oficial, La Venda Al Detall El concepte de disseny de la botiga es basa en una experiència a Santiago Bernabeu, centrada en l’experiència de compra i la creació d’impressions. És un concepte que alhora que honra, elogia i immortalitza el club, afirma que els èxits han estat el resultat del talent, l’esforç, la lluita, la dedicació i la determinació. El projecte inclou Conceptes i Implementació Comercial, Branding, Packaging, Línia Gràfica i Disseny de Mobles Industrials.

Casa Residencial

Tempo House

Casa Residencial Aquest projecte és una reforma completa d'una casa d'estil colonial en un dels barris amb més encant de Rio de Janeiro. Situat en un lloc extraordinari, ple d’arbres i plantes exòtiques (pla original del famós arquitecte paisatgístic Burle Marx), l’objectiu principal era integrar el jardí exterior amb els espais interiors obrint grans finestres i portes. La decoració té importants marques italianes i brasileres, i el seu concepte és tenir-ne com a tela perquè el client (un col·leccionista d'art) pugui mostrar les seves peces preferides.

Un Estudi De Disseny Amb Galeria

PARADOX HOUSE

Un Estudi De Disseny Amb Galeria Paradox House, un magatzem de dos nivells, va convertir-se en un estudi de disseny multimèdia elegant, el perfecte equilibri entre funcionalitat i estil alhora que reflecteix el gust i la forma de vida exclusius del seu propietari. Va crear un impactant estudi de disseny multimèdia amb línies angulars netes, que mostra una caixa de vidre de color groc destacat a l'entresòl. Les línies i formes geomètriques són modernes i fantàstiques, però són fetes amb bon gust per assegurar un espai de treball únic.

Centre D’Aprenentatge

STARLIT

Centre D’Aprenentatge El Centre d’Aprenentatge Starlit està dissenyat per proporcionar formació en el rendiment en un entorn d’aprenentatge relaxat per a nens de 2-6 anys. Els nens a Hong Kong estan estudiant sota alta pressió. Per tal d’apoderar la forma i l’espai a través de la disposició i encaixar diversos programes, estem aplicant l’Orientació de la ciutat de Roma Antiga. Els elements circulars són habituals al llarg dels braços que s’irradien dins de la disposició de l’eix per encadenar l’aula i els estudis entre dues ales diferents. Aquest centre d’aprenentatge està dissenyat per crear un ambient d’aprenentatge deliciós amb el màxim espai.

El Disseny D’Oficines

Brockman

El Disseny D’Oficines Com a empresa d’inversions basada en el comerç miner, l’eficiència i la productivitat són aspectes clau de la rutina empresarial. El disseny es va inspirar inicialment en la natura. Una altra inspiració evident en el disseny és l’èmfasi en la geometria. Aquests elements clau es van situar al capdavant dels dissenys i, per tant, es van traduir visualment mitjançant l'ús de comprensions geomètriques i psicològiques de la forma i l'espai. A l’hora de mantenir el prestigi i la reputació de l’edifici comercial de primer nivell mundial, neix una àrea corporativa única gràcies a l’ús del vidre i de l’acer.