Revista de disseny
Revista de disseny
El Restaurant Barbacoa

Grill

El Restaurant Barbacoa L’objectiu del projecte és remodelar l’actual taller de reparació de motos de 72 metres quadrats en un nou restaurant Barbeque. L’àmbit de treball inclou un redisseny complet de l’espai exterior i interior. L'exterior es va inspirar en una reixa de barbacoa amb el senzill esquema de colors blanc i negre del carbó. Un dels reptes d’aquest projecte és ajustar els requisits programàtics agressius (40 places a la zona de menjador) en un espai tan reduït. A més, hem de treballar amb un petit pressupost inusual (40.000 dòlars EUA), que inclou totes les noves unitats de climatització i una nova cuina comercial.

Residència

Cheung's Residence

Residència La residència està pensada amb senzillesa, obertura i llum natural. La petjada de l’edifici reflecteix la limitació del lloc existent i l’expressió formal es vol dir neta i senzilla. Hi ha un atri i un balcó al costat nord de l'edifici que il·lumina l'entrada i la zona de menjador. Les finestres corredisses es proporcionen a l’extrem sud de l’edifici on la sala d’estar i la cuina són per maximitzar les llums naturals i proporcionar flexibilitat espacial. Es proposen lluernaris a tot l’edifici per reforçar encara més les idees de disseny.

El Centre D’Informació Temporal

Temporary Information Pavilion

El Centre D’Informació Temporal El projecte és un pavelló temporal mix-use a Trafalgar, Londres, per a diverses funcions i esdeveniments. L’estructura proposada posa l’èmfasi en la noció de “temporalitat” mitjançant l’ús del reciclatge de contenidors d’enviament com a material de construcció principal. La seva naturalesa metàl·lica pretén establir una relació contrastada amb l’edifici existent reforçant la naturalesa de transició del concepte. Així mateix, l’expressió formal de l’edifici s’organitza i s’organitza de manera aleatòria creant una fita temporal al lloc per atraure la interacció visual durant la curta vida de l’edifici.

Showroom, Venda Al Detall, Llibreria

World Kids Books

Showroom, Venda Al Detall, Llibreria Inspirat en una empresa local per crear una llibreria sostenible i completament operativa amb una empremta reduïda, RED BOX ID va utilitzar el concepte de "llibre obert" per dissenyar una nova experiència al detall que dóna suport a la comunitat local. Ubicat a Vancouver, Canadà, World Kids Books és un primer showroom, una botiga en línia segona i una tercera botiga en línia. El contrast, la simetria, el ritme i el color del color atreuen la gent i creen un espai dinàmic i divertit. És un bon exemple de com es pot millorar una idea de negoci mitjançant l’interiorisme.

La Renovació Urbana

Tahrir Square

La Renovació Urbana La plaça Tahrir és l’eix vertebrador de la història política egípcia i, per tant, reactivar el seu disseny urbà és un desideriu polític, ambiental i social. El pla director consisteix a tancar alguns carrers i fusionar-los a la plaça existent sense molestar el trànsit. Després es van crear tres projectes per acollir funcions recreatives i comercials, així com un monument per marcar la història política moderna d'Egipte. El pla tenia en compte l'espai suficient per passejar i asseure's les zones i una elevada proporció d'àrea verda per introduir el color a la ciutat.

La Plaça Pública

Brieven Piazza

La Plaça Pública La inspiració d’aquest disseny és l’afecte per la senzillesa i la visió de l’abstracció i el simbolisme de Mondriana amb un toc de caràcter i autenticitat denotada en la històrica cal·ligrafia de la plaça Kufic. Aquest disseny és una manifestació de la fusió coherent entre els estils que propugna el missatge que hi ha la possibilitat de barrejar diferents estils aparentment contradictoris respecte a l’observació a simple vista, mentre que en aprofundir en la filosofia que hi ha al darrere hi hagués similituds que derivin en una obra d’art coherent que és atractiu més enllà de la comprensió òbvia.