Revista de disseny
Revista de disseny
Restaurant Xinès

Ben Ran

Restaurant Xinès Ben Ran és un restaurant xinès artísticament harmoniós que es troba en un hotel de luxe, Vangohh Eminent, Malàisia. El dissenyador aplica la introvertència i la concisió de les tècniques d’estil oriental per crear un gust, una cultura i una ànima reals del restaurant. És un símbol de claredat mental, abandona allò pròsper i aconsegueix el retorn natural i senzill a la ment original. L’interior és natural i poc sofisticat. En utilitzar l'antic concepte també sincronicitat amb el nom del restaurant Ben Ran, que significa naturalitat i originalitat. El restaurant té aproximadament 4088 peus quadrats.

L’Activació Energètica De Passarel·les

Solar Skywalks

L’Activació Energètica De Passarel·les Les metròpolis mundials, com Beijing, tenen una gran quantitat de passarel·les que travessen artèries de trànsit ocupades. Sovint són poc atractius i rebaixen la impressió urbana general. La idea dels dissenyadors de revestir les passarel·les amb mòduls estètics de generació d'energia i transformar-los en llocs atractius de la ciutat no només és sostenible, sinó que crea una diversitat escultòrica que es converteix en un atractiu del paisatge de la ciutat. Les estacions de recàrrega de cotxes electrònics o bicicletes electròniques de les passarel·les utilitzen l'energia solar directament al lloc.

La Perruqueria

Vibrant

La Perruqueria Captant l'essència de la imatge botànica, el jardí del cel es va crear a tot el passadís. Al capdavant de l'espai, el traçat estret s'allarga cap amunt amb detalls òptics. Les metàfores botàniques encara s’expressen de manera vibrant per tota l’habitació, substituint el soroll que es produeix pels carrers i aquí es converteix en un jardí secret.

La Residència Privada

City Point

La Residència Privada El dissenyador va buscar inspiracions del paisatge urbà. Així, el paisatge de l'espai urbà agitat s'ha "estès" a l'espai habitable, caracteritzat pel projecte per tema metropolità. Els colors foscos van ser ressaltats per la llum per crear efectes visuals i atmosfera esplèndids. Amb l'adopció de mosaic, pintures i estampats digitals amb edificis elevats, es va produir la impressió d'una ciutat moderna a l'interior. El dissenyador va dedicar un gran esforç a la planificació espacial, especialment centrada en la funcionalitat. El resultat va ser una casa elegant i luxosa que era prou espaiosa per atendre 7 persones.

Atri

Sberbank Headquarters

Atri L’oficina suïssa d’arquitectura Evolution Design en col·laboració amb l’estudi d’arquitectura rus T + T Architects ha dissenyat un ampli atri multifuncional a la nova seu corporativa de Sberbank a Moscou. L'atrium inundat per la llum del dia acull diversos espais de treball i una barra de cafè, la sala de reunions en forma de diamant suspesa és el punt central del pati interior. Els reflexos dels miralls, la façana interior vidrada i l'ús de les plantes aporten la sensació d'espai i continuïtat.

Disseny D’Oficines

Puls

Disseny D’Oficines L’empresa d’enginyeria alemanya Puls es va traslladar a nous locals i va aprofitar aquesta oportunitat per visualitzar i estimular una nova cultura de col·laboració dins l’empresa. El nou disseny d’oficines està impulsant un canvi cultural, amb equips que registren un augment significatiu de la comunicació interna, especialment entre investigació i desenvolupament i altres departaments. La companyia també ha experimentat un augment de les reunions informals espontànies, conegudes com un dels principals indicadors d’èxit en la innovació en la investigació i el desenvolupament.