Revista de disseny
Revista de disseny
Jardí

Tiger Glen Garden

Jardí El Tiger Glen Garden és un jardí de contemplació construït a la nova ala del Museu d'Art Johnson. Està inspirat en una paràbola xinesa, anomenada els tres rius del Tigre Glen, en la qual tres homes superen les seves diferències sectàries per trobar una unitat d’amistat. El jardí va ser dissenyat en un estil auster anomenat karesansui en japonès en què es crea una imatge de la natura amb una disposició de pedres.

La Remodelació Creativa

Redefinition

La Remodelació Creativa El breu del projecte consistia a mantenir el context de muntanya, sense emetre records rústics de tipologies residencials de muntanya que prevalien. Va suposar una important reforma d’una casa típica de muntanya. Tot es realitzaria in situ, utilitzant com a materials bàsics metall, fusta de pi i agregats minerals, mà d’obra humana i experiència. La idea principal que hi havia al darrere era deixar que els objectes adquirissin ús i valor sentimental després que els propietaris els trobessin útils i familiars, així com dissenyar tenint en compte el poder transformador dels materials.

Restaurant

100 Bites Dessert

Restaurant Tenint la picada com a tema de disseny, retrats gràfics, models de dents, visuals de cap de celebritat són totes les funcions claus que ajuden a estimular les papil·les gustatives de cada client. Des del fantàstic sostre gràfic marró i blanc, fins a la paret super gràfica blanca, fins a la paret de visualització del producte perfectament disposada, juntament amb les 100 icones picades que representen diferents dècades, es confon un ric sabor d'humor negre dissenyat.

El Disseny Corporatiu

Vivifying Minimalism

El Disseny Corporatiu El material lliurament consistia en crear un espai contemporani que personalitzés teràpies basades en tecnologia avançada alhora que ofereix tractaments clàssics de spa. La proposta resultant va ser crear un espai dinàmic que emeti l’austeritat dels laboratoris científics alhora que afegia connotacions familiars d’interiors clàssics càlids. La inspiració per al vestíbul terrestre va venir de la filosofia zen i la naturalesa diàdica del cosmos. Lavaplaster blanc que insinua la raó clínica i la raó científica, marró xocolata de la paleta clàssica que fa palesa connotacions gustatives dels desitjos humans.

El Centre Mèdic

Neo Derm The Center

El Centre Mèdic Està dissenyat per ressonar el tema de les línies, i els colors destacats del color de la cal són suficients per demostrar el disseny molest i energètic d'aquest particular centre de cura de la pell. Els feixos de línies de traç blanc corren per tot el sostre blanc i s’estenen a l’espai dels voltants amb dinàmica. La zona de relaxació contigua a la recepció està fixada en un to de calç de color calç, des dels mobles fins a la catifa, que posa l’accent en l’essència de la marca jove i rejovenida fent una visió del port de Victoria.

Espai D’Exposició I Negociació

All Love in Town Sales Center

Espai D’Exposició I Negociació L’espai comercial també podria ser una zona d’activitats orientada a negocis plena d’art i estètica tant com un teatre i un museu. Pocs dissenyadors mai han pensat que la combinació intensiva de gent i entorn esdevé tan essencial del que esperàvem. Vam crear un espai interior que va col·locar un acord amb la gent perquè s’hi va aprofitar aprofitant al màxim material de baix preu, bombetes, Ping Pong i boles de decoració de Nadal. mesos en aquell moment a tota la indústria a causa del disseny distintiu.