Revista de disseny
Revista de disseny
El Cafè Universitari

Ground Cafe

El Cafè Universitari La nova cafeteria “Ground” serveix no només per crear cohesió social entre els professors i estudiants de l’escola d’enginyeria, sinó també per fomentar la interacció entre i entre els membres d’altres departaments de la Universitat. En el nostre disseny, vam dedicar el volum de formigó no adornat de formigó d’una antiga sala de seminaris mitjançant la disposició d’una paleta de taulons de noguera, alumini perforat i un trencall en les parets, el sòl i el sostre de l’espai.

Les Joguines Mòbils De Fusta De Roly

Tumbler" Contentment "

Les Joguines Mòbils De Fusta De Roly Com tenir un arc de Sant Martí? Com abraçar un vent d’estiu? Sempre em toquen algunes coses subtils i em sento molt satisfet i feliç. Com emmagatzemar i com posseir? Suficient és tan bo com una festa. M’agradaria plasmar els diferents tipus de materials d’una manera senzilla i divertida. Deixa que els nens juguin amb ells per reconèixer el món físic, estimular la seva imaginació i ajudar-los a comprendre el seu entorn.

Les Sabates De Luxe

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Les Sabates De Luxe La línia de "joies en forma de sandàlies / sandàlies" de Gianluca Tamburini, anomenada Conspiracy, va ser fundada el 2010. Les sabates de conspiració combinen sense esforç la tecnologia i l'estètica. Els talons i les soles es fabriquen a partir de materials com l’alumini i el titani lleugers, que es dipositen en formes escultòriques. La silueta de les sabates es posa de manifest amb pedres semi / precioses i altres embelliments. L’alta tecnologia i els materials d’avantguarda formen una escultura moderna, tenint la forma d’una sandàlia, però on encara es pot observar el tacte i l’experiència d’artesans artesans italians.

Bressol, Balancins

Dimdim

Bressol, Balancins Lisse Van Cauwenberge la va crear una solució plurifuncional que serveix de balancí i també de bressol quan s’uneixen dues cadires Dimdim. Cadascuna de les balancines està formada per fusta amb suports d’acer i acabada en xapa de noguera. Es poden muntar dues cadires les unes amb les altres amb l'ajut de dues pinces amagades a sota del seient per formar un bressol.

El Fermall

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

El Fermall El caràcter i la forma externa d’un subjecte permeten canviar el nou disseny d’un ornament. En un entorn viu, un període canvia a un altre. La primavera segueix l’hivern i el matí arriba després de la nit. Els colors també canvien així com l’ambient. Aquest principi de substitució, alternança de les imatges, es presenta en els adorns de la «Metamorfosi asiàtica», la col·lecció on es reflecteixen dos estats diferents, dues imatges sense restriccions reflectides en un sol objecte. Elements mòbils de la construcció permeten canviar el caràcter i l’aspecte de l’ornament.

La Col·lecció De Maquillatges

Kjaer Weis

La Col·lecció De Maquillatges El disseny de la línia de cosmètics Kjaer Weis destil·la els fonaments del maquillatge femení a les seves tres àrees d’aplicació essencials: llavis, galtes i ulls. Hem dissenyat compactes amb forma de reflectir les funcions que s’utilitzaran per millorar: esvelts i llargs per als llavis, grans i quadrats per a les galtes, petits i rodons per als ulls. Tangiblement, els compactes giren oberts amb un innovador moviment lateral, que s’allunyen com les ales d’una papallona. Completament recarregables, aquests compactes es conserven a propòsit en lloc de reciclar.