Revista de disseny
Revista de disseny
Residència

Panorama Villa

Residència Al·ludint a l’estructura d’un poble típic de Mani, el concepte es concep com una sèrie de fragments de pedra individuals que giren al voltant de l’atri, l’entrada i els espais habitables. Els grossos volums de la residència obren un diàleg amb el seu entorn natural, mentre que el ritme de les seves obertures assegura la privadesa o convida a vistes panoràmiques de l’horitzó, construint una experiència directa de narracions successives i diverses. La Vila es troba a Navarino Residences, una col·lecció de vil·les de luxe de propietat privada al cor del complex de Navarino Dunes.

Centre De Vendes

Xi’an Legend Chanba Willow Shores

Centre De Vendes El disseny combina la gent del nord-est amb la suavitat i la gràcia del sud per tal de deixar la vida plena d’inclusiu. El disseny intel·ligent i el disseny compacte amplien l’arquitectura interior. El dissenyador utilitza habilitats de disseny simples i internacionals amb elements purs i materials simples, que fan que l’espai sigui natural, tranquil i únic. El disseny és un centre de vendes de 600 metres quadrats, té com a objectiu dissenyar un modern centre de vendes de vocació oriental, fent el cor del resident tranquil i descartant el sorollós exterior. Mantingueu-vos lent i gaudiu de la bellesa de la vida.

Centre De Vendes

Yango Poly Kuliang Hill

Centre De Vendes Aquest disseny té com a objectiu explorar com oferir una experiència encantada de la vida idíl·lica suburbana, que condueixi la gent a buscar una bona vida i condueixi la gent a avançar cap a l’habitatge poètic oriental. El dissenyador utilitza una habilitat de disseny moderna i senzilla amb materials naturals i simples. Centrant-se en l’esperit i descuidant la forma, el disseny combina els elements de la cultura Zen i del paisatge, els sentiments amorosos dels pescadors i el paraigua de paper d’oli. Mitjançant la manipulació dels detalls, equilibra la funció i l’estètica i fa que la vida sigui artística.

Xalet

Tranquil Dwelling

Xalet El disseny utilitza tècniques de disseny d’equilibri formal com a aixs per transmetre la concepció artística oriental. Adopta elements de bambú, orquídia, flor de prunera i paisatge. La simple pantalla es forma per l'extensió de la forma de bambú mitjançant la deducció de la forma de formigó i s'atura on s'hauria d'aturar. Els dissenys de la sala d’estar i el menjador de dalt a baix defineixen el límit d’espai i encarnen la perspectiva oriental espacial, escassa i reduïda. Al voltant del tema de viure senzillament i viatjar lleugerament, les línies en moviment són clares, és un nou intent per a l’entorn d’habitació de les persones.

L'apartament

Nishisando Terrace

L'apartament Aquest condomini compost de 4 cases de tres pisos amb volum inferior i situat al lloc prop del centre de la ciutat. La gelosia de cedre que envolta l'exterior protegeix la intimitat i evita la degradació del cos de l'edifici a causa de la llum solar directa. Fins i tot amb el senzill pla quadrat, la construcció en 3D en espiral feta mitjançant la connexió de jardins privats de diferents nivells, cada habitació i el vestíbul de les escales condueixen a alimentar el volum màxim d’aquest edifici. El canvi de façana dels taulers de cedre i les proporcions controlades poden permetre que aquest edifici continuï sent orgànic i es combini amb el canvi momentani a la ciutat.

Centre Comercial Familiar

Funlife Plaza

Centre Comercial Familiar Funlife Plaza és un centre comercial familiar per al lleure i l’educació infantil. Té com a objectiu crear un passadís de cotxes de carreres perquè els nens puguin viatjar en cotxe durant les compres dels pares, una casa en l’arbre perquè els nens estiguin atents i juguen a l’interior, un sostre “lego” amb el nom del centre comercial amagat per inspirar la imaginació dels nens. Fons blanc senzill amb vermell, groc i blau, deixeu que els nens el dibuixin i el pintin a les parets, als terres i al vàter.