Revista de disseny
Revista de disseny
Parc Familiar

Hangzhou Neobio

Parc Familiar A partir de la disposició original del centre comercial, Hangzhou Neobio Family Park es va dividir en quatre grans àrees funcionals, cadascuna amb múltiples espais accessoris. Aquesta divisió tenia en compte grups d’edat, interessos i comportaments dels nens i, alhora, combinava funcions d’entreteniment, educació i descans durant les activitats de pares i fills. La circulació raonable a l’espai fa que sigui un parc familiar integral que integri activitats d’entreteniment i educació.

El Club De Bany

Loong

El Club De Bany La combinació de negocis orientats a serveis i noves formes de negoci és una tendència. El dissenyador integra de forma experimental les funcions subsidiàries del projecte amb el negoci principal, re-optimitza les funcions principals de la formació esportiva de pares i fills i construeix el projecte en un espai integral per a la natació i l’educació esportiva, integrant entreteniment i lleure.

Club Infantil

Meland

Club Infantil Tot el projecte ha completat l’expressió excel·lent del pati d’infants interior de pares i fills, mostrant un alt grau de completesa i coherència en la racionalització i la narració espacial. El subtil disseny de la línia connecta diferents àrees funcionals i dóna compte de la racionalitat dels fluxos de visitants. La narració de l’espai, al seu torn, connecta diferents espais a través d’una trama completa i porta als consumidors a experimentar el meravellós viatge de la interacció pares-fill.

L’Apartament

Home in Picture

L’Apartament El projecte és un espai habitable creat per a una família de quatre persones amb dos fills. L’atmosfera de dreamland creada pel disseny de la llar prové no només del món de contes de fades creat per a nens, sinó també del sentit futurista i el xoc espiritual que suposa el repte del mobiliari de la llar tradicional. Al no estar lligat per mètodes i pautes rígides, el dissenyador va desintegrar la lògica tradicional i va presentar una nova interpretació de l'estil de vida.

L’Interior Residencial

Inside Out

L’Interior Residencial El primer dissenyador d’interiorisme en solitari del dissenyador d’arquitectura, seleccionant una barreja de mobles destacats japonesos i nòrdics per crear un ambient agradable i agradable. La fusta i el teixit s'utilitzen principalment a tot el pis amb accessoris de llum mínims. El concepte & quot; Inside Out & quot; caixa de fusta revelada amb l’entrada i el passadís de fusta connectats mentre s’obre a la sala d’estar com a "interior". exhibició de llibres i exposicions d'art, amb habitacions com "exterior" i butxaca d'espais amb funcions de vida.

La Seu Central

Nippo Junction

La Seu Central La seu central de Nippo es construeix sobre una intersecció multicapa d’infraestructures urbanes, una carretera d’autopista i un parc. Nippo és una empresa líder en construcció de carreteres. Ells defineixen Michi, que significa "carrer" en japonès, com a base del seu concepte de disseny com "allò que connecta una varietat de components". Michi connecta l’edifici amb el context urbà i també connecta espais de treball individuals entre ells. Michi es va millorar per crear connexions creatives i per realitzar el lloc de treball únic possible només a Nippo.