Revista de disseny
Revista de disseny
Casa Per A Records

Memory Transmitting

Casa Per A Records Aquesta casa transmet les imatges de la llar mitjançant bigues de fusta i la pila esglaonada de maons blancs. La llum surt dels espais de maons blancs al voltant de la casa, creant un ambient especial per al client. El dissenyador utilitza diversos mètodes per resoldre les limitacions d’aquest edifici per als condicionadors d’aire i els espais d’emmagatzematge. A més, barregeu els materials amb la memòria del client i presenteu una estètica càlida i elegant a través de l’estructura, connectant l’estil únic d’aquesta casa.

La Casa Interior

Seamless Blank

La Casa Interior Es tracta d’una casa per presentar l’estil de vida únic de l’amfitriona, que és la casa d’un dissenyador gràfic i l’emprenedor. El dissenyador presenta materials naturals per il·lustrar les preferències de l’amfitriona i preservar les zones en blanc per omplir el material de la família. La cuina és el centre de la casa, amb un disseny especial que ofereix una vista envoltant per a l'amfitriona i assegureu-vos que els pares puguin veure qualsevol lloc. La casa està equipada amb terres de granit blanc, pintura mineral italiana, vidre transparent i revestiment de pols blanc per revelar els detalls elegants dels materials.

La Casa Interior

Warm loft

La Casa Interior Una casa d'estil industrial amb materials càlids. Aquesta casa prepara diverses funcions perquè els clients fomentin les qualitats de vida. El dissenyador va intentar connectar les canonades a cada espai i va combinar les canonades de fusta, acer i ENT per il·lustrar la història de la vida dels clients. No és el mateix que amb l’estil industrial habitual, aquesta casa aporta només pocs colors i prepara molts espais d’emmagatzematge.

Vestidors

Sopron Basket

Vestidors Sopron Basket és un equip professional de bàsquet femení amb seu a Sopron, Hongria. Com que són un dels equips hongaresos amb més èxit amb 12 copes de campionat nacional i aconseguint el segon lloc a l’Eurolliga, la direcció del club va decidir invertir en un nou complex de vestidors per tenir una instal·lació bastant prestigiosa al nom del club, en funció de les necessitats del jugador. millor, motivar-los i promoure la seva unitat.

L’Arquitectura D’Ús Mixt

Shan Shui Plaza

L’Arquitectura D’Ús Mixt Situat a la ciutat històrica de Xi'an, entre el centre de negocis i el riu TaoHuaTan, el projecte no només pretén vincular el passat amb el present, sinó també la ciutat i la natura. Inspirat en el conte xinès de The Peach Blossom Spring, el projecte ofereix un lloc i un lloc de treball paradisíacs, proporcionant una estreta relació amb la natura. En la cultura xinesa, la filosofia de l’aigua de muntanya (Shan Shui) té un significat essencial de la relació entre l’humà i la natura, per la qual cosa, aprofitant el paisatge aquós del lloc, el projecte ofereix espais que reflecteixen la filosofia Shan Shui de la ciutat.

Hospital

Warm Transparency

Hospital Convencionalment, un hospital acostuma a ser un espai amb un color o material natural deficient a causa del material d’estructura artificial per millorar funcionalment i l’eficiència. Per tant, els pacients senten que estan apartats de la seva vida diària. Cal tenir en compte un entorn confortable on els pacients puguin passar i lliures d’estrès. Els arquitectes TSC proporcionen un espai obert i còmode establint un espai de sostre obert en forma de L i el gran ràfec mitjançant una gran quantitat de material de fusta. La transparència càlida d’aquesta arquitectura connecta persones i serveis mèdics.