Revista de disseny
Revista de disseny
L’Interiorisme Universitari

TED University

L’Interiorisme Universitari Els espais de la universitat TED dissenyats amb un concepte de disseny modern reflecteixen la direcció progressiva i contemporània de la institució TED. Les matèries modernes i primeres es combinen amb la infraestructura tecnològica i la il·luminació. En aquest punt, s’estableixen convencions espacials que no s’havien experimentat abans. Es crea un nou tipus de visió per als espais universitaris.

El Disseny D’Interiors D’Oficines

Infibond

El Disseny D’Interiors D’Oficines Shirli Zamir Design Studio va dissenyar la nova oficina d’Infibond a Tel Aviv. Després de la investigació sobre el producte de la companyia, la idea va ser crear un espai de treball que planteja preguntes sobre la delgada frontera que difereix la realitat de la imaginació, el cervell humà i la tecnologia i trobar com es connecten tots aquests. L’estudi va cercar les dosis correctes de l’ús tant de volum, de línia i de buit que definiran l’espai. El pla d'oficines consta de sales de gestió, sales de reunions, salons formals, cafeteria i gabinet obert, sales de cabines tancades i espais oberts.

El Disseny D’Arquitectura D’Hostes

Barn by a River

El Disseny D’Arquitectura D’Hostes El projecte “Graner per un riu” respon al repte de crear l’espai habitat basant-se en la participació ecològica i suggereix una solució local específica del problema d’interpenetració de l’arquitectura i el paisatge. L’arquetip tradicional de la casa s’acosta a l’ascetisme de les seves formes. El teulat de cedre de la teulada i les parets de l’esquista verda dissimulen l’edifici a l’herba i als arbustos del paisatge artificial. Al darrere de la paret de vidre es veu la ribera rocosa.

El Supermercat De Perfumeria

Sense of Forest

El Supermercat De Perfumeria La imatge d’un bosc hivernal translúcid es va convertir en la inspiració d’aquest projecte. L’abundància de textures de fusta natural i granit submergeix l’espectador en un raig d’impressions plàstiques i visuals dels signes de la natura. El tipus d’equipament industrial es suavitza pels colors del coure oxidat vermell i verd. La botiga és un lloc d’atracció i comunicació per a més de 2000 persones diàries.

La Botiga De Perfumeria

Nostalgia

La Botiga De Perfumeria Els paisatges industrials dels anys 1960-1970 van inspirar aquest projecte. Les estructures metàl·liques fetes d'acer laminat en calent creen una entonació realista de l'anti-utopia. Un llençol oxidat de velles tanques perfilades crea un ambient d’expressió total llibertat. Comunicacions tècniques obertes, guix trencat i taulells de granit se sumen a l’interior industrial interior dels anys seixanta.

El Disseny D’Interiors D’Hostes

Barn by a River

El Disseny D’Interiors D’Hostes El projecte “Graner per un riu” respon al repte de crear l’espai habitat basant-se en la participació ecològica i suggereix una solució local específica del problema d’interpenetració de l’arquitectura i el paisatge. L’arquetip tradicional de la casa s’acosta a l’ascetisme de les seves formes. El teulat de cedre de la teulada i les parets de l’esquista verda dissimulen l’edifici a l’herba i als arbustos del paisatge artificial. Al darrere de la paret de vidre es veu la ribera rocosa.