Revista de disseny
Revista de disseny
El Concepte D’Arquitectura Corporativa

Pharmacy Gate 4D

El Concepte D’Arquitectura Corporativa El concepte creatiu es basa en la combinació de components materials i immaterials, que junts creen una plataforma de mitjans. El punt central d’aquesta plataforma es caracteritza per un bol gran com a símbol d’un gotet d’alquímia abstracta sobre el qual es projecta un esquema hologràfic d’una cadena flotant d’ADN. Aquest holograma d’ADN, que de fet representa l’eslògan “A Promise for Life”, gira lentament i suggereix la facilitat de vida d’un organisme humà lliure de símptomes. L’holograma d’ADN rotatiu no només representa el flux de vida sinó també la relació entre la llum i la vida mateixa.

La Botiga Insígnia

Lenovo

La Botiga Insígnia Lenovo Flagship Store té com a objectiu millorar la imatge de la marca proporcionant al públic una plataforma per connectar-se i interactuar mitjançant l’estil de vida, el servei i l’experiència creats a la botiga. El concepte de disseny està pensat en la missió d’efectuar una transició del fabricant de dispositius informàtics a una marca líder entre els proveïdors d’electrònica de consum.

L’Espai D’Exposicions

Ideaing

L’Espai D’Exposicions Es tracta de la sala d'exposicions empresarials de la Setmana del Disseny de Guangzhou de 2013 dissenyada per C&C Design Co., Ltd. El disseny disposa de l'espai inferior a 91 metres quadrats que es mostra a la pantalla tàctil i al projector interior. El codi QR que apareix a la caixa de llum són els enllaços web de l'empresa. Mentrestant, els dissenyadors esperen que l’aparició de tot l’edifici pugui fer sentir a la gent un sentiment ple de vitalitat i, per tant, demostra la creativitat que posseeix l’empresa de disseny, és a dir, “l’esperit d’independència i la idea de llibertat” que els propugna. .

L’Espai D’Oficines

C&C Design Creative Headquarters

L’Espai D’Oficines La seu creativa de C&C Design es troba en un taller postindustrial. El seu edifici es va transformar en una fàbrica de maó vermell als anys seixanta. A l’hora de protegir la situació actual i la memòria històrica de l’edifici, l’equip de disseny ha intentat tot el possible per evitar danys a l’edifici original en la decoració d’interiors. A l’interiorisme s’utilitzen molts avets i bambú. L’obertura i el tancament, i el canvi d’espais són ben concebuts. Els dissenys d’il·luminació per a diferents regions reflecteixen diferents ambients visuals.

El Nucli De Transport

Viforion

El Nucli De Transport El projecte és un Transport HUB que uneix els assentaments urbans dels voltants amb el cor de la vida dinàmica de manera fàcil i eficaç generada en combinar diferents sistemes de transport com l’estació de ferrocarril, l’estació de metro, la coberta del nil i l’estació d’autobusos a més d’altres serveis per convertir la lloc on ser el catalitzador per al futur desenvolupament.

La Bodega

Crombe 3.0

La Bodega L’objectiu del concepte de la botiga de vins de Crombé era aconseguir que els clients experimentessin una forma de comprar completament nova. La idea bàsica era partir de l’aspecte d’un magatzem, al qual posteriorment vam afegir llum i finor. Tot i que els vins es presenten en els seus envasos originals, les línies netes dels marcs metàl·lics segueixen garantint familiaritat i perspectiva. Cada ampolla penja en el marc amb la mateixa inclinació que el sommelier els serviria. El cremallera de 12 m alberga els xampanys i les taquilles. Per armari, els clients poden emmagatzemar de forma segura fins a 30 ampolles.