Revista de disseny
Revista de disseny
Les Piscines

Termalija Family Wellness

Les Piscines Termalija Family Wellness és l’últim de la sèrie de projectes que Enota ha construït a Terme Olimia en els últims quinze anys i que conclou la transformació completa del complex balneari. Vista des de lluny, la forma, el color i l’escala de la nova estructura agrupada de volums tetraèdrics és una continuació del cúmul dels edificis rurals circumdants, que s’estén visualment al cor del complex. El nou sostre actua com una gran ombra d'estiu i no usurpa cap dels preciosos espais exteriors.

El Disseny D’Interiors

Eataly

El Disseny D’Interiors Eataly Toronto està adaptada als matisos de la nostra ciutat en creixement i està dissenyada per millorar i augmentar els intercanvis socials mitjançant el catalitzador universal de la gran cuina italiana. Només convé que la tradicional i perdurable passeggiata sigui la inspiració del disseny per a Eataly Toronto. Aquest ritual atemporal veu que els italians es porten cada vespre al carrer i a la plaça principal, per passejar i socialitzar-se i, a vegades, aturar-se en bars i botigues del camí. Aquesta sèrie d’experiències demana una nova escala de carrer íntima a Bloor and Bay.

Capella

Coast Whale

Capella La forma biònica de la balena es va convertir en el llenguatge d'aquesta capella. Una balena encallada a la costa d’Islàndia. Una persona pot entrar al seu cos a través d’una peça baixa i experimentar la perspectiva d’una balena mirant l’oceà on és més fàcil per als humans reflexionar sobre l’abandonament de la degradació ambiental. L’estructura de suport cau a la platja per assegurar un dany mínim al medi natural. Els materials naturals i respectuosos amb el medi ambient converteixen aquest projecte en una destinació turística que demana protecció ambiental.

Porta Lleugera Futura Ciutat Ferroviària

Light Portal

Porta Lleugera Futura Ciutat Ferroviària Light Portal és el pla principal de Yibin Highspeed Rail City. Una reforma de l'estil de vida recomana a totes les edats durant tot l'any. Al costat de l'estació de ferrocarril d'alta velocitat de Yibin, que funciona des del juny del 2019, el Yibin Groenlàndia Centre està format per 160 torres bessones d'ús mixt, que integren arquitectura i natura amb el bulevard de 1 km de llarg. Yibin té una història des de fa més de 4.000 anys, acumulant saviesa i cultura igual que el sediment al riu va marcar el desenvolupament de Yibin. Les torres bessones serveixen de portal lleuger per guiar els visitants, així com un punt de referència per als veïns.

La Clínica Dental

Clinique ii

La Clínica Dental Clinique ii és una clínica d’ortodòncia privada per a un líder d’opinió i lluminós que aplica i investiga tècniques i materials més avançats de la seva disciplina. Els arquitectes van plantejar un concepte d’implant basat en l’ús ortodònc típic d’aparells mèdics d’alta precisió com a principi de disseny a tot l’espai. Les superfícies i els mobles interiors es combinen perfectament en una closca blanca amb un rajolí de corian groc on s’implanta la tecnologia mèdica d’avantguarda.

El Centre Cultural De Repens Medieval

Medieval Rethink

El Centre Cultural De Repens Medieval Rethink Medieval va ser una resposta a una comissió privada per construir un Centre Cultural per a un petit poble no revelat a la província de Guangdong, que data de 900 anys de la dinastia Song. Una urbanització de 7.000 metres quadrats està centrada entorn d'una antiga formació de roques coneguda com la Pedra Ding Qi, símbol de l'origen del poble. El concepte del projecte es basa en mostrar la història i la cultura de l'antic poble, alhora que es vincula el nou amb el nou. El Centre Cultural és una reinterpretació d'un poble antic i una transformació en l'arquitectura contemporània.