Revista de disseny
Revista de disseny
La Taula De Cafè

Drop

La Taula De Cafè Gota produïda pels mestres de la fusta i el marbre minuciosament; consisteix en un cos de laca sobre la fusta massissa i el marbre. La textura específica del marbre separa tots els productes els uns dels altres. Les peces espacials de la taula de caiguda ajuden a organitzar els accessoris de la casa petita. Una altra propietat important del disseny és la facilitat de moviment proporcionada per les rodes ocultes situades sota el cos. Aquest disseny permet crear diferents combinacions amb marbres i alternatives de colors.

La Taula De Treball

Timbiriche

La Taula De Treball El disseny sembla reflectir la vida canviant contínua de l’home contemporani en un espai polivalent i inventiu que amb una sola superfície conformada per absència o presència de les peces de fusta que es llisquen, es treuen o es col·loquen, ofereix una infinitat de possibilitats per organitzar els objectes. en un espai de treball, assegurant la permanència en els llocs creats a mida i que responen a les necessitats de cada moment. Els dissenyadors s’inspiren en el joc tradicional de timbiriche, remarcant l’essència d’acomodar la matriu de punts mòbils personals que proporciona un espai lúdic al lloc de treball.

La Catifa Adaptable

Jigzaw Stardust

La Catifa Adaptable Les catifes estan fabricades en rombo i hexàgons, fàcils de col·locar les unes al costat de les altres amb una superfície antilliscant. Perfecte per cobrir terres i fins i tot perquè les parets redueixin els sons pertorbadors. Les peces vénen de dos tipus diferents. Les peces de color rosa clar són esmolades a mà en llana NZ amb línies brodades en fibra de plàtan. Les peces blaves estan impreses sobre llana.

Guitarra Elèctrica

Eagle

Guitarra Elèctrica L’Àguila presenta un nou concepte de guitarra elèctrica basat en un disseny escultòric, lleuger, futurista i amb un nou llenguatge de disseny inspirat en el Streamline i les filosofies del disseny orgànic. Forma i funció units en tota una entitat amb proporcions equilibrades, volums entrellaçats i línies elegants amb sentit del flux i la velocitat. Probablement una de les guitarres elèctriques més lleugeres del mercat real.

La Làmpada Penjant

Space

La Làmpada Penjant El dissenyador d’aquest penjoll es va inspirar en les òrbites el·líptiques i parabòliques dels asteroides. La forma única de la làmpada la defineixen els pals d’alumini anoditzat que es disposen precisament en un anell imprès en 3D, creant l’equilibri perfecte. L’ombra de vidre blanc al centre s’harmonitza amb els pals i aporta un aspecte sofisticat. Hi ha qui diu que la làmpada s’assembla a un àngel, d’altres pensen que sembla un ocell gracienc.

La Cuina De Foc

Firo

La Cuina De Foc FIRO és un joc de cuina multifuncional i portàtil de 5 kg per a cada foc obert. El forn sosté 4 pots, fixats desmuntables a la construcció de la barana de calaixos amb un suport giratori per mantenir el nivell d'aliments. D’aquesta manera es pot utilitzar fàcilment i amb seguretat FIRO com a calaix sense vessar menjar mentre el forn s’està a la meitat del foc. Els pots s’utilitzen per cuinar i menjar, i es manegen amb l’eina de coberts que es tanca a cada costat de les olles per portar-los a les butxaques d’aïllament de la temperatura durant la calor. També inclou una manta que és una bossa que inclou tots els equips útils.