Revista de disseny
Revista de disseny
Dutxa

Rain Soft

Dutxa La vista de la cascada a la natura pot atraure tothom i veure-la o dutxar-se sota, pot crear una relaxant tala. També calia simular la relaxant escena de la cascada dins de cases i apartaments, de manera que es pugui experimentar l’alegria de dutxar-se. a sota la cascada de casa. Hi ha dos tipus d’escorcolls en aquest disseny. Mod de puny: La densitat o concentració de l’aigua es troba al centre i es pot rentar el cos Segon mode: L’aigua s’aboca verticalment de forma circumdant de l’anell i es pot utilitzar xampú i està envoltat per una paret d’aigua i aquesta paret pot ser l

Televisió De Gamma Alta

La Torre

Televisió De Gamma Alta En aquest disseny, no hi ha cap coberta frontal que sostingui la pantalla. El televisor està subjectat a l’armari posterior amagat al darrere del panell. El bisel prim eloxal que envolta la pantalla s'utilitza només per a la il·lusió cosmètica. Per totes aquestes raons, només un element dominant és una pantalla en contrast amb la forma de televisió ordinària. La Torre Eiffel és la font d’inspiració de La Torre. Algunes de les principals similituds d'aquests dos són reformistes del seu temps i tenen la mateixa visió lateral.

La Televisió Led De Bms De 42 "

Agile

La Televisió Led De Bms De 42 " AGILE LED TV està dissenyat per emfatitzar la imatge a la pantalla aplicant bisell estret i agafant la tendència de la televisió amb un aspecte prim. La nitidesa del límit prim al voltant de la pantalla proporciona diferents reflexos i una brillantor de llum a la superfície, la qual cosa resulta amb la lleugeresa del disseny. Això també afecta el disseny del suport de televisió. Les superfícies d’acabat metàl·lic amb peus de plàstic mat i peu de coll semitransparents es realitzen amb el mateix objectiu amb TV. La part de personalització de AGILE és les lents transparents en colors.

La Televisió Led

XX240 BMS SNB LED TV

La Televisió Led Les sèries de televisió LED XX240 inclouen televisors de 32 ", 39", 40 ", 42", 47 ", 50" des de la mida mitjana més assequible fins als televisors de gran mida de segment més alt amb una mateixa idea de disseny que ofereixen diverses opcions. El disseny de la pantalla també pertany a la companyia productora i es combina amb la metodologia BMS. El metall de la pantalla està pintat amb pintura d’alta qualitat perquè el disseny deixa oberta la zona de la bisel i només l’emmarca amb el gruix de paret de la coberta posterior. Així doncs, sembla que la televisió només estigui coberta amb un marc prim i l’àrea del logotip il·luminat a sota.

La Televisió Led

XX250

La Televisió Led Sèrie de televisió sense fronteres de Vestel que se situa en un segment molt alt d'equips electrònics de consum. El bisell d'alumini sosté la pantalla com un marc prim gairebé invisible. El marc prim brillant proporciona al producte la seva imatge exclusiva en el mercat sobresaturat. La pantalla es diferencia dràsticament dels televisors LED normals amb la seva superfície de pantalla brillant holística incrustada al bastidor de metall prim. La brillant part d'alumini que hi ha a sota de la pantalla crea un punt d'atracció mentre separa el televisor del suport de la taula.

La Televisió Led

XX265

La Televisió Led El disseny de l’armari de plàstic es diferencia dels models convencionals amb una textura general i una superfície brillant que queda a sota de la pantalla per a la il·lusió de logotip i visual. Depenent del seu mètode de producció BMS, el model és molt rendible i té sensació de disseny. El disseny del suport de la taula té una forma continuada que flueix de l'esquena a la audiència a través de la seva barra d'efectes cromats. Així doncs, tant el disseny de l’armari com el disseny de l’estand es complementen.