Revista de disseny
Revista de disseny
Banc De Parc

Nessie

Banc De Parc Aquest projecte es basa en la idea Concept de "Drop & Forget", és a dir, una instal·lació fàcil al lloc amb uns costos d'instal·lació mínims respecte a les infraestructures existents d'un entorn urbà. Les formes fluides de formigó robustes, equilibrades amb cura, creen una experiència de seient còmoda i còmoda.

La Placa Giratòria D'alta Tecnologia

Calliope

La Placa Giratòria D'alta Tecnologia L’objectiu final d’una taula de torns d’alta definició és tornar a crear el so més pur i incontaminat; aquesta essència del so és el terminal i el concepte d'aquest disseny. Aquest bell producte elaborat és una escultura del so que reprodueix el so. Com a placa giratòria, es troba entre les de les plaques giratòries Hi-Fi amb millors prestacions disponibles i aquest rendiment inigualable s'indica i amplifica tant per la seva forma única com pels seus aspectes de disseny; unint forma i funció en una unió espiritual per encarnar la plataforma giratòria Calliope.

El Lavabo

Vortex

El Lavabo L'objectiu del disseny de vòrtex és trobar una nova forma per influir en el cabal d'aigua als lavabos per augmentar la seva eficiència, contribuir a la seva experiència dels usuaris i millorar les seves qualitats estètiques i semiòtiques. El resultat és una metàfora, derivada d’una forma de vòrtex idealitzada que significa drenatge i flux d’aigua que indica visualment tot l’objecte com a lavabo que funciona. Aquesta forma combinada amb l’aixeta guia l’aigua cap a un camí en espiral permetent que la mateixa quantitat d’aigua cobreixi més terreny, cosa que redueix el consum d’aigua per a la neteja.

El Patí Per A Neu Suau I Dura

Snowskate

El Patí Per A Neu Suau I Dura El patí de neu original es presenta aquí amb un disseny força nou i funcional: en caoba de fusta dura i amb corredors d’acer inoxidable. Un dels avantatges és que es poden utilitzar botes de cuir tradicionals amb taló i, per tant, no hi ha demanda de botes especials. La clau de la pràctica del patí és la tècnica de lligar fàcil, ja que el disseny i la construcció s’optimitzen amb una bona combinació entre l’amplada i l’alçada del patí. Un altre factor decisiu és l'amplada dels corredors optimitzant el patinatge de gestió sobre neu sòlida o dura. Els corredors són d’acer inoxidable i estan equipats amb cargols encastats.

L’Estructura D’Il·luminació

Tensegrity Space Frame

L’Estructura D’Il·luminació La llum del marc de l'espai Tensegrity utilitza el principi de "Menys per a més" de RBFuller per produir un dispositiu de llum utilitzant només la seva font de llum i el seu fil elèctric. La densitat es converteix en el mitjà estructural pel qual tots dos treballen mútuament en compressió i tensió per produir un camp de llum aparentment discontinu definit només per la seva lògica estructural. La seva escalabilitat i la seva economia de producció parlen d’una mercaderia de configuració interminable que la seva forma lluminosa resisteix amb gràcia l’atracció de la gravetat amb una simplicitat que afirma el paradigma de la nostra època: Aconseguir més mentre s’utilitza menys.

El Dispositiu Convertible Per A L'educació

Pupil 108

El Dispositiu Convertible Per A L'educació Alumne 108: el dispositiu convertible de Windows 8 per a l'educació. Una nova interfície i tota una nova experiència en l'aprenentatge. L’alumne 108 s’alça entre el món de la tauleta i l’ordinador portàtil, canviant entre tots dos, per millorar el seu rendiment a l’educació. Windows 8 obre noves possibilitats d’aprenentatge, permetent als estudiants aprofitar al màxim la funció de pantalla tàctil i les incomptables aplicacions. Part de l'Intel® Solutions Solutions, l'alumne 108 és la solució més assequible i adequada per a aules de tot el món.