Revista de disseny
Revista de disseny
Ganivet

a-maze

Ganivet El disseny de blocs de ganivets a-laberint pretén estimular els nostres sentits mentals i visuals per igual. La forma en què emmagatzema i organitza els ganivets està inspirada exclusivament en el joc infantil que tots coneixem. Combinar estètica i funcionalitat juntes perfectament, un laberint compleix el seu propòsit i, més important, crea una connexió que evoca emocions de curiositat i diversió. La seva forma pura-laberint ens permet revelar-se en la seva senzillesa que ho fa molt més amb menys. És per això que a-laberint proporciona una innovació del producte autèntica amb una experiència d'usuari inoblidable i una aparença de concordança.

El Candelabre

Bridal Veil

El Candelabre Aquest art: objecte d’art amb llums enceses. Habitació espaiosa amb sostre de perfil complex, com núvols cúmuls. Lustre encaixa en un espai, fluït de la paret frontal fins al sostre. Les fulles d’esmalt de cristall i blanc conjuntament amb la flexió elàstica de tubs prims creen la imatge d’un vel volador al món. L’abundància d’ocells voladors lleugers i brillants daurats creen sensació d’amplitud i alegria.

Llum

the Light in the Bubble

Llum La llum de la bombolla és una bombeta moderna en memòria de la llum antiga de la bombeta d'Edison. Es tracta d’una font de llum led inclosa dins d’una làmina de plexiglas, tallada per làser amb forma de bombeta de llum. La bombeta és transparent, però en encendre la llum, podeu veure el filament i la forma de la bombeta. Es pot utilitzar com llum pendent o per substituir una bombeta tradicional.

La Làmpada De Suspensió

Spin

La Làmpada De Suspensió Spin, dissenyat per Ruben Saldana, és una làmpada LED en suspensió per a la il·luminació d’accent. L’expressió minimalista de les seves línies essencials, la seva geometria arrodonida i la seva forma, confereixen a Spin un bell i harmoniós disseny. El seu cos, totalment fabricat en alumini, proporciona lleugeresa i consistència, alhora que actua com a dissipador de calor. La seva base de sostre muntada a la pell i el seu tensor ultra prim generen una sensació de flotabilitat aèria. Disponible en blanc i negre, Spin és l’aparell de llum perfecte per col·locar-se en barres, taulells, vitrines ...

La Làmpada Downlight

Sky

La Làmpada Downlight Una llum que sembla que flota. Un disc prim i lleuger es va instal·lar uns centímetres sota el sostre. Aquest és el concepte de disseny aconseguit per Sky. Sky crea un efecte visual que fa que la lluminària sembli suspesa a 5cm del sostre, atorgant aquesta llum a un estil personal i diferent. A causa del seu alt rendiment, Sky és adequat per il·luminar des de sostres alts. Tot i això, el seu disseny net i pur permet que es consideri com una opció ideal per il·luminar qualsevol tipus d’interiorisme que vulgui transmetre un toc mínim. Per fi, disseny i rendiment, junts.

Els Focus

Thor

Els Focus Thor és un focus LED, dissenyat per Ruben Saldana, amb un flux molt elevat (fins a 4.700Lm), un consum de només 27W a 38W (segons el model) i un disseny amb una gestió tèrmica òptima que només utilitza dissipació passiva. Això fa que Thor destaqui com un producte únic al mercat. Dins de la seva classe, Thor té unes dimensions compactes ja que el conductor està integrat al braç lumínic. L’estabilitat del seu centre de massa ens permet instal·lar tants Thor com desitgem sense que la pista s’inclini. Thor és un focus LED ideal per a entorns amb grans necessitats de flux lluminós.