Revista de disseny
Revista de disseny
Taula

Chiglia

Taula Chiglia és una taula escultòrica les formes recorden les d'un vaixell, però també representen el cor de tot el projecte. El concepte s'ha estudiat en virtut d'un desenvolupament modular a partir del model bàsic aquí proposat. La linealitat del feix de coloma combinada amb la possibilitat que les vèrtebres llisquin lliurement al llarg d'ella, garanteixen l'estabilitat de la taula, permeten que es desenvolupi en longitud. Aquestes funcions el permeten personalitzar fàcilment l’entorn de destinació. N’hi haurà prou d’augmentar el nombre de vèrtebres i la longitud del feix per obtenir les dimensions desitjades.

Rellotge

Reverse

Rellotge Mentre el temps passa, els rellotges s’han mantingut igual. La inversa no és un rellotge normal, és la inversió, un disseny de rellotge minimalista amb canvis subtils que el converteixen en un dels tipus. La mà orientada cap a dins gira dins de l’anell exterior per indicar l’hora. La mà petita orientada cap a fora queda sola i gira per indicar els minuts. El revés es va crear eliminant tots els elements d’un rellotge excepte la seva base cilíndrica, a partir d’aquí la imaginació es va fer càrrec. Aquest disseny de rellotges té l’objectiu de recordar-vos que s’adopti el temps.

La Taula De Menjador

Ska V29

La Taula De Menjador La taula de fusta de massís natural massissa treballada amb màquines de control numèric i acabada a mà, la particularitat és la forma que recorda la posició dels arbres, enderrocada per la tempesta de Vaia que va colpejar les Dolomites i representada per les pròpies destrals de fusta de massís de fusta massissa. La superfície polida a mà fa que la superfície sigui opaca i suau al tacte i millori les seves venes i formes. La base, d’acer recobert de pols, representa el bosc de pins abans que passi la tempesta.

El Got De Vi

30s

El Got De Vi La Copa del Vi dels anys 30 de Saara Korppi està especialment dissenyada per al vi blanc, però també es pot utilitzar per a altres begudes. S'ha fabricat en una botiga calenta mitjançant tècniques antigues de bufat de vidre, cosa que significa que cada peça és única. L’objectiu de Saara és dissenyar vidres d’alta qualitat que semblin interessants des de tots els angles i, quan s’omplen de líquid, permeten que la llum reflecteixi des de diferents angles aportant un plaer addicional a la beguda. La seva inspiració en la Copa del Vi dels anys 30 prové del seu anterior disseny Cognac Glass, ambdós productes compartint la forma de la copa i el joc.

Catifa

Hair of Umay

Catifa Fabricada en una antiga tècnica nòmada, protegida per la llista del patrimoni cultural immaterial de la UNESCO amb necessitat de salvaguarda urgent. 100% fabricada a mà, aquesta catifa està feta amb tons naturals de llana i un to groguenc tenyit amb closca de ceba. Un fil daurat que recorre catifa fa una declaració i recorda els cabells que flueixen lliurement pel vent, els cabells de la deessa nòmada Umay, protectora de dones i nens.