Revista de disseny
Revista de disseny
El Concepte Chaise Lounge

Dhyan

El Concepte Chaise Lounge El concepte de saló Dyhan combina el disseny modern amb les idees tradicionals de l'est i els principis de pau interior connectant-se amb la natura. Utilitzant el Lingam com a inspiració de forma i els jardins de Bodhi i japonès com a base dels mòduls del concepte, Dhyan (sànscrit: medite) transforma les filosofies orientals en configuracions variades, permetent a l'usuari triar el seu camí cap al zen / relaxació. El mode estany d’aigua envolta l’usuari amb una cascada i un estany, mentre que el mode jardí envolta l’usuari amb vegetació. El mode estàndard conté zones d'emmagatzematge en una plataforma que actua com a prestatgeria.

El Control D'accés De Reconeixement De Caras 3D

Ezalor

El Control D'accés De Reconeixement De Caras 3D Coneix el sistema de control d'accés de múltiples sensors i càmeres, Ezalor. Algorismes i informàtica local estan dissenyats per a la privadesa. La tecnologia anti-spoofing a nivell financer impedeix la màscara de cara falsa. Una suau llum reflectant aporta comoditat. En un cop d’ull, els usuaris poden accedir al lloc que estimen amb facilitat. La seva autenticació sense tacte garanteix la higiene.

La Col·lecció De Mobles

Phan

La Col·lecció De Mobles La col·lecció Phan s’inspira en el contenidor Phan que és una cultura de contenidors tailandesa. El dissenyador utilitza l’estructura dels contenidors Phan per fer l’estructura dels mobles que la facin més forta. Dissenyar la forma i el detall que la facin moderna i senzilla. El dissenyador va utilitzar una tecnologia de tall làser i una combinació de màquines de xapa plegable amb fusta CNC per fabricar un detall complex i únic que és diferent als altres. La superfície s’ha acabat amb un sistema revestit en pols per fer que l’estructura es mantingui llarga, forta però lleugera.

Femta Plegable

Tatamu

Femta Plegable Al 2050, dos terços de la població terrestre viuran a les ciutats. L’objectiu principal de Tatamu és proporcionar mobiliari flexible a persones amb un espai limitat, incloses aquelles que es desplacen amb freqüència. L’objectiu és crear un mobiliari intuïtiu que combini la robustesa amb una forma ultra fina. Només es necessita un moviment de gir per desplegar la femta. Tot i que totes les frontisses de teixit durador mantenen un pes lleuger, els costats de fusta proporcionen estabilitat. Una vegada que se li aplica pressió, la femta només es fa més forta a mesura que les seves peces es col·loquen entre sí, gràcies al seu mecanisme i geometria exclusius.

Cadira

Haleiwa

Cadira L'Haleiwa teixeix una canya sostenible en corbes immenses i llança una silueta diferent. Els materials naturals reten un homenatge a la tradició artesanal a les Filipines, refosa pels temps actuals. Parellada o utilitzada com a peça de declaració, la versatilitat del disseny fa que aquesta cadira s’adapti a diferents estils. Haleiwa crea un equilibri entre forma i funció, gràcia i força, arquitectura i disseny, tan còmode com bell.

La Làmpada De Tasca

Pluto

La Làmpada De Tasca Plutó manté el focus ferm en l'estil. El seu cilindre compacte i aerodinàmic està orbitat per un elegant mànec posat sobre una base de trípode inclinada, que facilita la seva posició amb una llum suau però enfocada amb precisió. La seva forma s’inspirà en telescopis, però, busca enfocar-se a la terra en lloc dels astres. Realitzat amb impressió 3d que utilitza plàstic a base de blat de moro, és únic, no només per utilitzar impressores 3d de manera industrial, sinó també ecològic.