Revista de disseny
Revista de disseny
Bressol, Balancins

Dimdim

Bressol, Balancins Lisse Van Cauwenberge la va crear una solució plurifuncional que serveix de balancí i també de bressol quan s’uneixen dues cadires Dimdim. Cadascuna de les balancines està formada per fusta amb suports d’acer i acabada en xapa de noguera. Es poden muntar dues cadires les unes amb les altres amb l'ajut de dues pinces amagades a sota del seient per formar un bressol.

La Tetera I Les Tasses

EVA tea set

La Tetera I Les Tasses Aquesta tetera seductorament elegant amb copes a la perfecció té un toc impecable i és un plaer participar. La forma inusual d'aquesta olla de te amb el brou que es barreja i creix del cos es presta molt bé a un bon abocament. Les tasses són versàtils i tàctils per enclavar-se a les mans de maneres diferents, ja que cada persona té el seu propi enfocament per sostenir una tassa. Disponible en blanc brillant amb anell platejat o porcellana negre mat amb tapa blanca brillant i gots blancs. Filtre d’acer inoxidable inclòs al seu interior. DIMENSIONS: tetera: 12,5 x 19,5 x 13,5 tasses: 9 x 12 x 7,5 cm.

Rellotge

Zeitgeist

Rellotge El rellotge es reflecteix en el zeitgeist, que s’associa a materials intel·ligents, tecnològics i duradors. El rostre d’alta tecnologia del producte està representat per un cos de carboni semi-torus i visualització de temps (forats de llum). El carboni substitueix la part metàl·lica, com a relíquia del passat i posa l'accent en la part drellotge. L'absència de part central demostra que la indicació innovadora de LED substitueix el mecanisme de rellotge clàssic. El retroil·luminació suau es pot ajustar sota el color preferit del propietari i un sensor de llum monitoritzarà la força de la il·luminació.

L’Alimentador Alimentari

Food Feeder Plus

L’Alimentador Alimentari El Food Feeder Plus no només ajuda els nens a menjar sols, sinó que també significa més independència per als pares. Els bebès poden contenir-se, mamar-se i mastegar-los després que hagin triturat el menjar elaborat pels pares. El Food Feeder Plus compta amb un sac de silicona més gran i flexible per satisfer la gana creixent dels nadons. És una alimentació essencial que permet als més petits explorar i gaudir d’aliments sòlids frescos de forma segura. No cal purificar els aliments. Simplement poseu el menjar al sac de silicona, tanqueu el bloqueig instantani i els nadons podran gaudir de l’autoalimentació amb menjar fresc.

El Sistema De Paret Cortina Multiaxial

GLASSWAVE

El Sistema De Paret Cortina Multiaxial El sistema de paret cortina multiasse GLASSWAVE obre la porta a una major flexibilitat en el disseny de parets de vidre per a la producció massiva. Aquest nou concepte sobre parets cortines es basa en el principi de mulls verticals amb perfils cilíndrics que no pas rectangulars. Aquest enfocament definitivament innovador significa que es poden crear estructures amb connexions multidireccionals, augmentant per deu vegades les possibles combinacions geomètriques en un muntatge de paret de vidre. GLASSWAVE és un sistema de poca alçada destinat al mercat d’edificis distintius de tres plantes o menys (sales majestuoses, sales d’exposicions, atrius, etc.)

Producció / Postproducció / Retransmissió

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Producció / Postproducció / Retransmissió L 'Ashgabat Tele - Radio Center (TV Tower) és un edifici monumental, a 211 m d'alçada, situat als afores del sud d'Ashgabat, capital de Turkmenistan, en un turó de 1024 m, sobre el nivell del mar. TV Tower és l’eix principal per a la producció de ràdio i programes de TV, postproducció i retransmissió. És un dels millors exemples de tecnologia digital d’última generació. TV Tower va convertir el Turkmenistan en pioner en la transmissió terrestre en alta definició a Àsia. TV Tower és la inversió tecnològica més gran dels darrers vint anys en radiodifusió.