Revista de disseny
Revista de disseny
El Disseny D’Oficines

Brockman

El Disseny D’Oficines Com a empresa d’inversions basada en el comerç miner, l’eficiència i la productivitat són aspectes clau de la rutina empresarial. El disseny es va inspirar inicialment en la natura. Una altra inspiració evident en el disseny és l’èmfasi en la geometria. Aquests elements clau es van situar al capdavant dels dissenys i, per tant, es van traduir visualment mitjançant l'ús de comprensions geomètriques i psicològiques de la forma i l'espai. A l’hora de mantenir el prestigi i la reputació de l’edifici comercial de primer nivell mundial, neix una àrea corporativa única gràcies a l’ús del vidre i de l’acer.

Taula

Minimum

Taula Molt lleuger i senzill en producció i transport. És un disseny molt funcional, tot i que externament és molt lleuger i únic. Aquesta unitat és una unitat totalment desmuntable, que es pot desmuntar i muntar en qualsevol lloc. La longitud es pot combinar, ja que pot ser potes de fusta-metall, muntades a través dels connectors metàl·lics. La forma i el color de les potes es poden modificar segons els requisits.

Seient Per A Viatgers De Trànsit

Door Stops

Seient Per A Viatgers De Trànsit Door Stops és una col·laboració entre dissenyadors, artistes, genets i residents de la comunitat per omplir espais públics abandonats, com parades de trànsit i lots vacants, amb oportunitats d’aforament per fer de la ciutat un lloc més agradable. Dissenyades per oferir una alternativa més segura i estèticament agradable a la que actualment existeix, les unitats s’ofereixen amb grans exhibicions d’art públic encarregades d’artistes locals, cosa que fa que sigui una zona d’espera fàcilment identificable, segura i agradable per als motoristes.

Armari

Deco

Armari Un armari es penjava sobre un altre. Disseny molt únic, que permeten als mobles no omplir l’espai, ja que les caixes no estan parades al terra, sinó suspeses. És molt convenient d’utilitzar, ja que les caixes estaven dividides per grups i d’aquesta manera serà molt convenient per a l’usuari. Disponible la variació de color dels materials.

Commode

dog-commode

Commode Aquesta commode és similar a un gos externament. És molt alegre, però, alhora, molt funcional. Dins tretze caixes de diferent mida es troben dins d'aquesta comoda. Aquest mòdul consisteix en tres parts individuals, que es connecten entre si per formar una cosa única. Les potes originals donen la il·lusió de gos de peu.

El Iot De Creueria

WAVE CATAMARAN

El Iot De Creueria Pensant en el mar com un món en continu moviment, vam prendre l'ona "com a símbol". A partir d'aquesta idea, es van modelar les línies dels casc que semblen trencar-se. El segon element a la base de la idea del projecte és el concepte de l’espai de vida que volíem dibuixar amb una mena de continuïtat entre interiors i exteriors. A través de les grans finestres de vidre obtenim una vista de gairebé 360 graus, que permet una continuïtat visual amb l’exterior. No només, a través de les grans portes de vidre obertes, la vida interior es projecta als espais exteriors. Arc. Visintin / Arch. Foytik