Revista de disseny
Revista de disseny
Commode

dog-commode

Commode Aquesta commode és similar a un gos externament. És molt alegre, però, alhora, molt funcional. Dins tretze caixes de diferent mida es troben dins d'aquesta comoda. Aquest mòdul consisteix en tres parts individuals, que es connecten entre si per formar una cosa única. Les potes originals donen la il·lusió de gos de peu.

El Iot De Creueria

WAVE CATAMARAN

El Iot De Creueria Pensant en el mar com un món en continu moviment, vam prendre l'ona "com a símbol". A partir d'aquesta idea, es van modelar les línies dels casc que semblen trencar-se. El segon element a la base de la idea del projecte és el concepte de l’espai de vida que volíem dibuixar amb una mena de continuïtat entre interiors i exteriors. A través de les grans finestres de vidre obtenim una vista de gairebé 360 graus, que permet una continuïtat visual amb l’exterior. No només, a través de les grans portes de vidre obertes, la vida interior es projecta als espais exteriors. Arc. Visintin / Arch. Foytik

Els Envasos Compostables

cellulose net tube

Els Envasos Compostables Una paperera d'escombraries de la mida d'Alemanya està a la deriva al Pacífic. L'ús d'embalatges biodegradables no només limita el desguàs dels recursos fòssils, sinó que també permet que les substàncies biodegradables entrin a la cadena de subministrament. El Verpackungszentrum Graz ha fet un pas en aquesta direcció desenvolupant xarxes tubulars amb fibres de cel·lulosa modables compostables per l’aprimament dels boscos domèstics. Les xarxes van aparèixer per primera vegada a les prestatgeries del supermercat de Rewe Àustria el desembre del 2012. Només Rewe es pot estalviar 10 tones de plàstic, simplement canviant l’envàs per a patates, cebes i cítrics orgànics.

La Taula De Cafè

1x3

La Taula De Cafè L’1x3 s’inspira en trencaclosques interromputs. Es tracta tant d’un moble com d’un teaser cerebral. Totes les parts es mantenen juntes sense necessitat de cap dispositiu. El principi d’enclavament consisteix només en moviments lliscants donant un procés de muntatge molt ràpid i fent que 1x3 sigui adequat per al canvi freqüent de lloc. El nivell de dificultat no depèn de la destresa, sinó sobretot de la visió espacial. Es proporcionen instruccions en cas que l’usuari necessiti ajuda. El nom - 1x3 és una expressió matemàtica que representa la lògica de l'estructura de fusta: un tipus d'element, tres peces.

La Porta Giratòria Ventilada

JPDoor

La Porta Giratòria Ventilada JPDoor és una porta pivot fàcil d’utilitzar que es fusiona amb el sistema de finestres jalousie que ajuda a crear un flux de ventilació i alhora estalviar espai. El disseny consisteix en acceptar reptes i resoldre'ls amb exploracions, tècniques i creences individuals. No hi ha cap concepte correcte o equivocat, és molt subjectiu. Tot i que els dissenys excel·lents compleixen les necessitats i necessitats dels usuaris finals o tenen un gran impacte en la comunitat. El món està ple d’enfocaments de disseny diferents a tots els racons i, per tant, no renunciï a explorar, “estigueu fams, quedeu ximples: Steve Job”.

El Restaurant Barbacoa

Grill

El Restaurant Barbacoa L’objectiu del projecte és remodelar l’actual taller de reparació de motos de 72 metres quadrats en un nou restaurant Barbeque. L’àmbit de treball inclou un redisseny complet de l’espai exterior i interior. L'exterior es va inspirar en una reixa de barbacoa amb el senzill esquema de colors blanc i negre del carbó. Un dels reptes d’aquest projecte és ajustar els requisits programàtics agressius (40 places a la zona de menjador) en un espai tan reduït. A més, hem de treballar amb un petit pressupost inusual (40.000 dòlars EUA), que inclou totes les noves unitats de climatització i una nova cuina comercial.