Revista de disseny
Revista de disseny
Un Estudi De Disseny Amb Galeria

PARADOX HOUSE

Un Estudi De Disseny Amb Galeria Paradox House, un magatzem de dos nivells, va convertir-se en un estudi de disseny multimèdia elegant, el perfecte equilibri entre funcionalitat i estil alhora que reflecteix el gust i la forma de vida exclusius del seu propietari. Va crear un impactant estudi de disseny multimèdia amb línies angulars netes, que mostra una caixa de vidre de color groc destacat a l'entresòl. Les línies i formes geomètriques són modernes i fantàstiques, però són fetes amb bon gust per assegurar un espai de treball únic.

La Taula Lateral

una

La Taula Lateral la integració perfecta és l’essència de la taula una. tres formes d'auró s'uneixen per basar una superfície de vidre temperat. el producte d'una intensa consideració dels materials i de les seves capacitats, resistents però aparents i increïblement lleugeres, es presenta com la personificació de l'equilibri i la gràcia.

La Col·lecció De Roba De Dona

The Hostess

La Col·lecció De Roba De Dona La col·lecció de graduats de Daria Zhiliaeva tracta sobre feminitat i masculinitat, força i fragilitat. La inspiració de la col·lecció prové d’un antic conte de fades de la literatura russa. L’hostessa de la muntanya del coure és un patró màgic dels miners d’un antic conte de fades rus. En aquesta col·lecció es pot veure el bonic matrimoni de línies rectes, inspirat en els uniformes de la mineria, i els graciosos volums de vestit nacional rus. Membres de l’equip: Daria Zhiliaeva (dissenyadora), Anastasiia Zhiliaeva (assistent del dissenyador), Ekaterina Anzylova (fotògrafa)

Centre D’Aprenentatge

STARLIT

Centre D’Aprenentatge El Centre d’Aprenentatge Starlit està dissenyat per proporcionar formació en el rendiment en un entorn d’aprenentatge relaxat per a nens de 2-6 anys. Els nens a Hong Kong estan estudiant sota alta pressió. Per tal d’apoderar la forma i l’espai a través de la disposició i encaixar diversos programes, estem aplicant l’Orientació de la ciutat de Roma Antiga. Els elements circulars són habituals al llarg dels braços que s’irradien dins de la disposició de l’eix per encadenar l’aula i els estudis entre dues ales diferents. Aquest centre d’aprenentatge està dissenyat per crear un ambient d’aprenentatge deliciós amb el màxim espai.

Commode

shark-commode

Commode Commode unit amb una prestatgeria oberta, i això dóna la sensació de moviment i dues parts la fan més estable. L'ús de diferents acabats superficials i de diferents colors permet crear diferents estats d'ànim i es poden instal·lar entre diferents interiors. El prestatge obert i el prestatge obert dóna la il·lusió d’un ésser viu.

El Disseny D’Oficines

Brockman

El Disseny D’Oficines Com a empresa d’inversions basada en el comerç miner, l’eficiència i la productivitat són aspectes clau de la rutina empresarial. El disseny es va inspirar inicialment en la natura. Una altra inspiració evident en el disseny és l’èmfasi en la geometria. Aquests elements clau es van situar al capdavant dels dissenys i, per tant, es van traduir visualment mitjançant l'ús de comprensions geomètriques i psicològiques de la forma i l'espai. A l’hora de mantenir el prestigi i la reputació de l’edifici comercial de primer nivell mundial, neix una àrea corporativa única gràcies a l’ús del vidre i de l’acer.