Revista de disseny
Revista de disseny
Estació Flotant I Observatori Marí

Pearl Atlantis

Estació Flotant I Observatori Marí Un complex sostenible flotant i observatori marí situat principalment al corredor de biodiversitat marina de Cagayan Ridge, el mar de Sulu, (aproximadament a 200 km a l'est de Puerto Princesa, la costa de Palawan i 20 km al nord dels perímetres del parc natural de Tubbataha Reefs), ha de respondre a les necessitats del nostre país per a una manera d’incrementar la consciència de la gent sobre la conservació de la nostra biodiversitat marina amb la construcció d’un imant turístic monumental pel qual es pot conèixer fàcilment el nostre país de Filipines.

La Cadira Multifuncional

charchoob

La Cadira Multifuncional La forma cúbica del producte el manté estable i equilibrat en totes les direccions. A més, l'ús del producte de tres formes en l'etiqueta formal, informal i amable només és possible a la torneja de les cadires de 90 graus. Aquest producte ha estat dissenyat de manera que es mantingui el més lleuger possible (4kg) tenint en compte tots els aspectes de la seva funcionalitat. Aquest objectiu s’ha aconseguit escollint materials lleugers i bastidors per tal de mantenir el pes del producte el mínim possible.

La Televisió Led De 40 "

GlassOn

La Televisió Led De 40 " És una col·lecció de disseny sense marques amb diferents solucions de disseny en mides variables amb element de vidre. L'elegància creada amb la transparència del vidre continua gràcies a la gràcia dels acabats metàl·lics que envolten la pantalla en grans mides. Sense la tapa frontal i el bisell de plàstic acostumat, el disseny es relaciona a través del món virtual i del públic amb un gruix reduït dràsticament en productes de 40 ", 46" i 55 ". Tot el marc metàl·lic que sosté la part davantera del vidre millora la qualitat del disseny amb detalls de connexió precisos de diferents materials.

La Caixa De Configuració

T-Box2

La Caixa De Configuració T-Box2 és un nou dispositiu tècnic per integrar Internet, multimèdia i comunicació i oferir als usuaris domèstics serveis interactius diversificats, incloent reproduccions massives de contingut a Internet i videollamades en alta definició. Si es connecta STB a TV a l’entorn de la xarxa familiar, l’usuari pot actualitzar ràpidament un televisor comú a un televisor intel·ligent, cosa que proporciona als usuaris de la família una excel·lent experiència d’entreteniment AV.

Els Mobles De Bany

Sott'Aqua Marino

Els Mobles De Bany La col·lecció Sott'Aqua Marino amb els seus detalls creatius del món submarí als banys, ofereix el luxe de dissenyar el seu propi bany mitjançant l’àmplia gamma d’opcions de modulació disponibles. S’Aqua Marino és capaç d’oferir un enfocament de disseny únic per a tots els bany amb la seva flexibilitat per ser utilitzat amb armaris d'una sola o doble pica. El mirall rodó muntat a la paret amb un penjador també té un sistema d'il·luminació ocult. El cofre de cedre otomà sobre rodes també funciona com a cistell de safareig.