Revista de disseny
Revista de disseny
El Ganivet

Only Right Here

El Ganivet Des del segle XII es documenten les primeres corregudes com a acte o espectacle públic. Avui, el despertar de la consciència de les persones és un símptoma d’una avaluació global global, ja que formem part de la naturalesa divina, som un tot. "Només aquí mateix" simbolitza una nova era, en què hi haurà una extinció d'activitats agressives, quedant plasmada en el que abans era festa cultural i el gran pas evolutiu a nivell humanista.

La Làmpada En Creixement

BB Little Garden

La Làmpada En Creixement Aquest projecte proposa donar suport a aquest nou ús que proporciona una experiència de cuina sensorial més completa. BB Little Garden és una làmpada de creixement radiant, que vol revisitar el lloc de les plantes aromàtiques dins de la cuina. És un volum amb línies clares, com a veritable objecte minimalista. El disseny elegant ha estat especialment estudiat per adaptar-se a diversos entorns interiors i donar una nota especial a la cuina. BB Little garden és un marc per a les plantes, la seva línia pura les magnifica i no pertorba la lectura.

Un Estudi De Disseny Amb Galeria

PARADOX HOUSE

Un Estudi De Disseny Amb Galeria Paradox House, un magatzem de dos nivells, va convertir-se en un estudi de disseny multimèdia elegant, el perfecte equilibri entre funcionalitat i estil alhora que reflecteix el gust i la forma de vida exclusius del seu propietari. Va crear un impactant estudi de disseny multimèdia amb línies angulars netes, que mostra una caixa de vidre de color groc destacat a l'entresòl. Les línies i formes geomètriques són modernes i fantàstiques, però són fetes amb bon gust per assegurar un espai de treball únic.

La Taula Lateral

una

La Taula Lateral la integració perfecta és l’essència de la taula una. tres formes d'auró s'uneixen per basar una superfície de vidre temperat. el producte d'una intensa consideració dels materials i de les seves capacitats, resistents però aparents i increïblement lleugeres, es presenta com la personificació de l'equilibri i la gràcia.

La Col·lecció De Roba De Dona

The Hostess

La Col·lecció De Roba De Dona La col·lecció de graduats de Daria Zhiliaeva tracta sobre feminitat i masculinitat, força i fragilitat. La inspiració de la col·lecció prové d’un antic conte de fades de la literatura russa. L’hostessa de la muntanya del coure és un patró màgic dels miners d’un antic conte de fades rus. En aquesta col·lecció es pot veure el bonic matrimoni de línies rectes, inspirat en els uniformes de la mineria, i els graciosos volums de vestit nacional rus. Membres de l’equip: Daria Zhiliaeva (dissenyadora), Anastasiia Zhiliaeva (assistent del dissenyador), Ekaterina Anzylova (fotògrafa)

Centre D’Aprenentatge

STARLIT

Centre D’Aprenentatge El Centre d’Aprenentatge Starlit està dissenyat per proporcionar formació en el rendiment en un entorn d’aprenentatge relaxat per a nens de 2-6 anys. Els nens a Hong Kong estan estudiant sota alta pressió. Per tal d’apoderar la forma i l’espai a través de la disposició i encaixar diversos programes, estem aplicant l’Orientació de la ciutat de Roma Antiga. Els elements circulars són habituals al llarg dels braços que s’irradien dins de la disposició de l’eix per encadenar l’aula i els estudis entre dues ales diferents. Aquest centre d’aprenentatge està dissenyat per crear un ambient d’aprenentatge deliciós amb el màxim espai.