Revista de disseny
Revista de disseny
L’Anell

Pollen

L’Anell Cada peça és una interpretació d’un fragment de la natura. La Natura es converteix en un pretext per donar vida a les joies, jugant amb textures de llums i ombres. L’objectiu és proporcionar una joia amb formes interpretades ja que la naturalesa les dissenyaria amb la seva sensibilitat i sensualitat. Totes les peces estan fetes a mà per millorar les textures i particularitats de la joia. L’estil és pur per arribar a la substància vegetal. El resultat dóna una peça única i atemporal profundament relacionada amb la natura.

El Termòstat Domèstic Individual

The Netatmo Thermostat for Smartphone

El Termòstat Domèstic Individual El termòstat per a telèfons intel·ligents presenta un disseny elegant i minimalista, que incompleix els dissenys tradicionals del termòstat. El cub translúcid va de color blanc a un instant. Tot el que heu de fer és aplicar una de les 5 pel·lícules de colors intercanviables a la part posterior del dispositiu. Suau i lleuger, el color aporta un delicat toc d’originalitat. Les interaccions físiques es mantenen al mínim. Un simple toc permet canviar la temperatura mentre que tots els altres controls es fan des del telèfon intel·ligent de l’usuari. La pantalla de tinta E escollida per la seva qualitat inigualable i el consum mínim d'energia.

L'art Visual

Loving Nature

L'art Visual Estimar la natura és un projecte d’obres d’art que fan al·lusió a l’amor i al respecte per la natura, a tot ésser viu. A cada quadre, Gabriela Delgado posa un especial èmfasi en el color, escollint acuradament elements que es combinen amb l'harmonia per aconseguir un acabat exuberant però senzill. La investigació i el seu veritable amor pel disseny li confereixen una capacitat intuïtiva de crear peces de colors vibrants amb elements puntuals que van des del fantàstic fins a l’ingenu. La seva cultura i experiències personals configuren les composicions en narracions visuals úniques, que sens dubte embelleixen qualsevol ambient amb natura i alegria.

Joies Adaptables

Gravity

Joies Adaptables Mentre que al segle XXI, l’ús d’alta tecnologia contemporània, de nous materials o de formes noves extremadament sovint és imprescindible per fer innovacions, Gravity demostra el contrari. La gravetat és una col·lecció de joies adaptables que utilitza només el filet, una tècnica molt antiga i la gravetat, un recurs inesgotable. La col·lecció està formada per un gran nombre d’elements d’argent o d’or, amb diversos dissenys. Cadascun d'ells es pot associar amb filades i penjolls de perles o pedres. La col·lecció suposa una infinitat de joies diferents.

Llum

Schon

Llum Les fonts de llum d’aquesta làmpada única es situen al centre de la forma general, de manera que il·lumina una font de llum suau i uniforme. Les superfícies lluminoses són separables del cos principal, de manera que la forma del cos senzilla amb parts més baixes i l'estalvi d'energia pel baix consum d'electricitat li proporciona una característica addicional. Una altra característica moderna d'aquesta llum única també és un cos touxable per encendre o apagar la llum. L’expressió condueix a diferències d’il·luminació i s’ha dissenyat la il·luminació de llum. La majoria de llum de les làmpades perquè l’espectador no s’aprofiti de la llum s’enfosquirà. Preciós de viure.

La Novel·la

180º North East

La Novel·la "180º nord-est" és una narració d'aventura de 90.000 paraules. Narra la història real del viatge que va fer Daniel Kutcher a través d’Austràlia, Àsia, Canadà i Escandinàvia a la tardor del 2009, quan tenia 24 anys. S'integra dins del cos principal de text que explica la història del que va viure i va aprendre durant el viatge. , fotografies, mapes, text expressiu i vídeo ajuden a submergir el lector en l’aventura i donar una millor sensació de la pròpia experiència personal de l’autor.