Revista de disseny
Revista de disseny
Envàs

Oink

Envàs Per garantir la visibilitat del mercat del client, es va seleccionar un aspecte lúdic. Aquest enfocament simbolitza totes les qualitats de la marca, originals, delicioses, tradicionals i de proximitat. L'objectiu principal d'utilitzar nous envasos de productes era presentar als clients la història darrere de la cria de porcs negres i la producció de delícies tradicionals de carn de la màxima qualitat. Es van crear un conjunt d'il·lustracions en tècnica de linogravat que mostren l'artesania. Les elles mateixes il·lustracions presenten autenticitat i insten el client a pensar en els productes Oink, el seu sabor i textura.

Caixa De Sabatilles Esportives

BSTN Raffle

Caixa De Sabatilles Esportives La tasca era dissenyar i produir una figura d'acció per a una sabata Nike. Com que aquesta sabata combina un disseny de pell de serp blanca amb elements verds brillants, estava clar que la figura d'acció seria una contorsionista. Els dissenyadors van dibuixar i optimitzar la figura en molt poc temps com una figura d'acció a l'estil dels coneguts herois d'acció. Després van dissenyar un petit còmic amb una història i van produir aquesta figura en impressió 3D amb embalatges d'alta qualitat.

El Suport De Campanya I Vendes

Target

El Suport De Campanya I Vendes L'any 2020, Brainartist llança una campanya cross-media per al client Steitz Secura per adquirir nous clients: amb un missatge molt individualitzat com a campanya de cartells dirigits el més a prop possible de les portes dels clients potencials i un mailing individualitzat amb la sabata a joc de la col·lecció actual. El destinatari rep la contrapart corresponent quan fa una cita amb la força de vendes. L'objectiu de la campanya era posar en escena Steitz Secura i la companyia "matching" com una parella perfecta. Brainartist va desenvolupar la campanya completa de gran èxit.

El Material De Màrqueting D'esdeveniments

Artificial Intelligence In Design

El Material De Màrqueting D'esdeveniments El disseny gràfic proporciona una representació visual de com la intel·ligència artificial pot esdevenir un aliat per als dissenyadors en un futur proper. Proporciona informació sobre com la IA pot ajudar a personalitzar l'experiència per al consumidor i com la creativitat es troba en el punt de mira de l'art, la ciència, l'enginyeria i el disseny. La conferència Artificial Intelligence In Graphic Design és un esdeveniment de 3 dies a San Francisco, CA al novembre. Cada dia hi ha un taller de disseny, xerrades de diferents ponents.

La Comunicació Visual

Finding Your Focus

La Comunicació Visual El dissenyador pretén mostrar un concepte visual que mostri un sistema conceptual i tipogràfic. Així, la composició consisteix en un vocabulari específic, mesures precises i especificacions centrals que el dissenyador ha tingut molt en compte. Així mateix, el dissenyador ha volgut establir una clara jerarquia tipogràfica per establir i moure l'ordre en què el públic rep la informació del disseny.

La Marca

Cut and Paste

La Marca Aquest conjunt d'eines del projecte, Retalla i enganxa: Prevenció del plagi visual, aborda un tema que pot afectar a tothom a la indústria del disseny i, tanmateix, el plagi visual és un tema que es parla poques vegades. Això podria ser degut a l'ambigüitat entre prendre referència d'una imatge i copiar-ne. Per tant, el que proposa aquest projecte és donar a conèixer les zones grises que envolten el plagi visual i situar-lo al capdavant de les converses al voltant de la creativitat.