Revista de disseny
Revista de disseny
Ampolla

North Sea Spirits

Ampolla El disseny de l’ampolla de North Sea Spirits s’inspira en la naturalesa única de Sylt i incorpora la puresa i la claredat d’aquest entorn. En contrast amb altres ampolles, les marines del Nord del Nord estan totalment cobertes per un recobriment superficial unicolor. El logotip conté Stranddistel, una flor existent només a Kampen / Sylt. Cadascun dels 6 sabors es defineix per un color específic mentre que el contingut de les 4 begudes barrejades és idèntic al color de l’ampolla. El recobriment de la superfície proporciona un mànec tou i càlid i el pes afegeix la percepció del valor.

El Disc De Vinil

Tropical Lighthouse

El Disc De Vinil El darrer 9 és un bloc de música sense limitacions de gènere; la seva característica és la cobertura en forma de caiguda i la connexió entre el component visual i la música. Els darrers 9 produeixen recopilacions musicals, cadascuna de les quals inclou el tema musical principal reflectit en el concepte visual. Tropical Lighthouse és la 15a recopilació d'una sèrie. El projecte es va inspirar en sons de bosc tropical i la inspiració principal és la música de l’artista i músic Mtendere Mandowa. Portada, vídeo promocional i embalatge de discos de vinil van ser dissenyats en aquest projecte.

Spray Spray De Cuina

Urban Cuisine

Spray Spray De Cuina La cuina del carrer és el lloc dels sabors, les substàncies, els sospirs i els secrets. Però també de sorpreses, conceptes, colors i records. És un lloc de creació. El contingut de qualitat ja no és la premissa bàsica per generar atracció, ara la clau és afegir experiència emocional. Amb aquest embalatge, el xef es converteix en un "grafiter" i el client es converteix en espectador d'art. Una nova experiència emocional original i creativa: la cuina urbana. Una recepta no té ànima, és el cuiner que ha de donar ànima a la recepta.

La Identitat Visual De La Fleca

Mangata Patisserie

La Identitat Visual De La Fleca Mångata es visualitza en suec com una escena romàntica, i el reflex de la lluna, brillant i semblant a la carretera, es crea al mar de la nit. L'escena és visualment atractiva i prou especial per crear la imatge de marca. La paleta de colors, negre i daurat, imita l'atmosfera del mar fosc, a més, va donar a la marca un toc misteriós i de luxe.

La Marca De Begudes I Els Envasos

Jus Cold Pressed Juicery

La Marca De Begudes I Els Envasos El logotip i l'embalatge van ser dissenyats per l'empresa local M-N Associates. L'envàs aconsegueix un equilibri correcte entre ser jove i maluc, però també d'alguna forma maco. El logotip de la serigrafia blanca sembla contrastat amb els continguts de colors amb la tapa blanca que l'accentua. L'estructura del triangle de l'ampolla es presta molt bé per crear tres panells separats, un per al logotip i dos per a informació, especialment la informació detallada a les cantonades rodones.

Els Envasos De Cervesa

Okhota Strong

Els Envasos De Cervesa La idea darrere d’aquest redisseny és mostrar l’ABV alt del producte a través d’un material ferm reconeixible visualment: el metall corrugat. El relleu metàl·lic ondulat es converteix en el motiu principal de l’ampolla de vidre, al mateix temps que la fa tàctil i fàcil de subjectar. El patró gràfic que s’assembla a metall corrugat es transfereix a l’alumini i es pot complementar amb un logotip de marca en diagonal escalada i una imatge modernitzada d’un caçador que fa que el nou disseny sigui més dinàmic. La solució gràfica tant en ampolla com en llauna és senzilla i fàcil d’implementar. Els colors atrevits i els elements de disseny engrescadors apel·len al públic objectiu i augmenten la visibilitat de la prestatgeria.