Revista de disseny
Revista de disseny
L'art Públic

Flow With The Sprit Of Water

L'art Públic Sovint, els ambients comunitaris estan contaminats per les dissonàncies inter i personals dels seus habitants, la qual cosa produeix un caos visible i invisible a l’entorn. L’efecte inconscient d’aquest trastorn és que els habitants es retrocedeixen en la inquietud. Aquesta agitació habitual i cíclica influeix en el cos, la ment i l’esperit. Les escultures guien, preparen, purifiquen i reforcen el "txi" positiu d'un espai, centrat en resultats agradables i pacífics. Amb un canvi subtil en el seu entorn, el públic es guia cap a un equilibri entre la seva realitat interna i externa.

Nom del projecte : Flow With The Sprit Of Water, Nom del dissenyador : Iutian Tsai, Nom del client : Chang yih hi-tech industrial park.

Flow With The Sprit Of Water L'art Públic

Aquest disseny excepcional és guanyador del premi del disseny del platí a la competició de disseny de joguines, jocs i productes de hobby. Definitivament, heu de veure la cartera de disseny de premiats platí per descobrir moltes altres obres de disseny de productes de joguines, jocs i aficions, innovadores, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.