Revista de disseny
Revista de disseny
El Pòster

Cells

El Pòster El 19 de juliol de 2017, PIY va construir un petit edifici a Melbourne, Austràlia. Es tracta d'un petit castell reunit amb 761 components, que el van anomenar "Cèl·lules". Els nodes estan dissenyats com a tenó de fil girat a mà i tendó recte, que es resumeix en "Tenó de l'East & amp; Mortífera occidental & quot ;. Hi trobareu els seus productes, inclosos prestatges variables, estands i sabates, etc., tots ells desglossats i rearmats en un organisme. I llavors, sentiràs el seu desig de créixer lliurement.

El Paquet Per A Te

Seven Tea House

El Paquet Per A Te Tea Hall Brand, prenent la imatge de vessar i escampar te lliure i tranquil, el concepte de procés de cervesa del te, fort o feble, transformant-se imprevisiblement, com a element de la pintura del te mentre es degusta el te. L'encant casual de prendre el te com a tinta i d'utilitzar el dit com a ploma, dibuixant la ment expansiva de la família del saló de te amb el paisatge. El disseny original del paquet transmet un ambient acollidor, que expressa el agradable moment de viure la vida amb te.

La Promoció De Marca

Project Yellow

La Promoció De Marca Project Yellow és un projecte d’art complet que construeix el concepte visual de Tot és Groc. Segons la visió clau, es faran grans exhibicions exteriors a diverses ciutats i es produiran al mateix temps una sèrie de derivats culturals i creatius. Com a IP visual, Project Yellow té una imatge visual convincent i un esquema de colors energètics per formar una visió clau unificada, cosa que fa que les persones siguin inoblidables. Adient per a la promoció en línia i fora de línia a gran escala i per a la sortida de derivats visuals, és un projecte de disseny únic.

El Disseny De Visual Ip

Project Yellow

El Disseny De Visual Ip Project Yellow és un projecte d’art complet que construeix el concepte visual de Tot és Groc. Segons la visió clau, es faran grans exhibicions exteriors a diverses ciutats i es produiran al mateix temps una sèrie de derivats culturals i creatius. Com a IP visual, Project Yellow té una imatge visual convincent i un esquema de colors energètics per formar una visió clau unificada, cosa que fa que les persones siguin inoblidables. Adient per a la promoció en línia i fora de línia a gran escala i per a la sortida de derivats visuals, és un projecte de disseny únic.

El Redisseny De La Identitat De Marca

InterBrasil

El Redisseny De La Identitat De Marca La inspiració per repensar i redissenyar la marca va ser la modificació de la modernització i la integració en la cultura de l'empresa. El disseny del cor ja no podria ser extern a la marca, inspirant una associació tant a nivell intern amb els empleats, sinó també amb els clients. Una unió integrada entre beneficis, compromís i qualitat del servei. Des de la forma fins als colors, el nou disseny va integrar el cor a la B i la creu de salut a la T. Les dues paraules unides al centre feien que el logotip sembli una sola paraula, un símbol, unint la R i la B en el cor.

El Disseny De Marca

EXP Brasil

El Disseny De Marca El disseny de la marca EXP Brasil prové dels principis de la unitat i la col·laboració de la companyia. Apropiar la barreja entre tecnologia i disseny en els seus projectes com en la vida de l'oficina. Un element de tipografia representa la unió i la força d’aquesta empresa. El disseny de la lletra X és sòlid i integrat, però molt lleuger i tecnològic. La marca representa la vida d’estudi, amb elements a les lletres, tant en l’espai positiu com negatiu que uneix les persones i el disseny, individual i col·lectiu, senzill amb tecnologia, lleuger i robust, professional i personal.