Revista de disseny
Revista de disseny
La Identitat Corporativa

Glazov

La Identitat Corporativa Glazov és una fàbrica de mobles d’una ciutat amb el mateix nom. La fàbrica produeix mobles poc costosos. Com que el disseny d'aquest moble és més aviat genèric, es va decidir basar el concepte de comunicació en les lletres 3D "de fusta" originals, les paraules compostes per aquestes lletres simbolitzen els conjunts de mobles. Les lletres formen paraules "mobles", "dormitori", etc o noms de col·lecció, que es posicionen per semblar els mobles. Les cartes 3D descrites són semblants als esquemes de mobles i es poden utilitzar en papereries o sobre fons fotogràfics per a la identificació de la marca.

Tipus De Lletra

Red Script Pro typeface

Tipus De Lletra Red Script Pro és un tipus de lletra únic inspirat en les noves tecnologies i gadgets per a formes de comunicació alternatives, que ens connecta harmònicament amb els seus formularis de lletres gratuïts. Inspirat en l’iPad i dissenyat en Pinzells, s’expressa amb un estil d’escriptura únic. Conté alfabet anglès, grec i ciríl·lic i admet més de 70 idiomes.

L'art Visual

Loving Nature

L'art Visual Estimar la natura és un projecte d’obres d’art que fan al·lusió a l’amor i al respecte per la natura, a tot ésser viu. A cada quadre, Gabriela Delgado posa un especial èmfasi en el color, escollint acuradament elements que es combinen amb l'harmonia per aconseguir un acabat exuberant però senzill. La investigació i el seu veritable amor pel disseny li confereixen una capacitat intuïtiva de crear peces de colors vibrants amb elements puntuals que van des del fantàstic fins a l’ingenu. La seva cultura i experiències personals configuren les composicions en narracions visuals úniques, que sens dubte embelleixen qualsevol ambient amb natura i alegria.

La Novel·la

180º North East

La Novel·la "180º nord-est" és una narració d'aventura de 90.000 paraules. Narra la història real del viatge que va fer Daniel Kutcher a través d’Austràlia, Àsia, Canadà i Escandinàvia a la tardor del 2009, quan tenia 24 anys. S'integra dins del cos principal de text que explica la història del que va viure i va aprendre durant el viatge. , fotografies, mapes, text expressiu i vídeo ajuden a submergir el lector en l’aventura i donar una millor sensació de la pròpia experiència personal de l’autor.

Seient Per A Viatgers De Trànsit

Door Stops

Seient Per A Viatgers De Trànsit Door Stops és una col·laboració entre dissenyadors, artistes, genets i residents de la comunitat per omplir espais públics abandonats, com parades de trànsit i lots vacants, amb oportunitats d’aforament per fer de la ciutat un lloc més agradable. Dissenyades per oferir una alternativa més segura i estèticament agradable a la que actualment existeix, les unitats s’ofereixen amb grans exhibicions d’art públic encarregades d’artistes locals, cosa que fa que sigui una zona d’espera fàcilment identificable, segura i agradable per als motoristes.

El Disseny I El Concepte De Pentinat

Hairchitecture

El Disseny I El Concepte De Pentinat HAIRCHITECTURE resulta d’una associació entre una perruqueria - Gijo i un grup d’arquitectes - FAHR 021.3. Motivats per la Capital Europea de la Cultura a Guimaraes 2012, proposen una idea per fusionar dues metodologies creatives: Architecture & Peinado. Amb el tema de l'arquitectura brutalista, el resultat és un increïble pentinat nou que denota un pèl transfiguració en comunió absoluta amb les estructures arquitectòniques. Els resultats presentats són de caràcter atrevit i experimental amb una forta interpretació contemporània. El treball en equip i l’habilitat van ser crucials per convertir el cabell en un aspecte aparentment normal.