Revista de disseny
Revista de disseny
Biplaça

Mowraj

Biplaça El Mowraj és un biplaça dissenyat per encarnar l’esperit d’estils egipcis i gòtics ètnics. La seva forma derivava del Nowrag, la versió egípcia del trineu de trinxera modificada per encarnar el to gòtic sense comprometre la seva essència antediluviana ètnica. El disseny és lacat negre amb gravats artesanals ètnics egipcis tant a braços com a cames, així com una rústica tapisseria de vellut accessoritzada amb cargols i anelles de traça que li donen un aspecte medieval gòtic.

Casa Residencial

Tempo House

Casa Residencial Aquest projecte és una reforma completa d'una casa d'estil colonial en un dels barris amb més encant de Rio de Janeiro. Situat en un lloc extraordinari, ple d’arbres i plantes exòtiques (pla original del famós arquitecte paisatgístic Burle Marx), l’objectiu principal era integrar el jardí exterior amb els espais interiors obrint grans finestres i portes. La decoració té importants marques italianes i brasileres, i el seu concepte és tenir-ne com a tela perquè el client (un col·leccionista d'art) pugui mostrar les seves peces preferides.

El Kit De Construcció Multifuncional

JIX

El Kit De Construcció Multifuncional JIX és un kit de construcció creat per l’artista visual i dissenyador de productes Patrick Martinez de Nova York. Està format per petits elements modulars dissenyats específicament per permetre la connexió de palletes estàndard per a crear una gran varietat de construccions. Els connectors JIX incorporen quadrícules planes que es poden separar, entrellaçar i bloquejar fàcilment. Amb JIX, podeu crear tot, des d’ambients estructures de mida d’habitació fins a complexes escultures de taula, tot utilitzant connectors JIX i papes per beure.

La Recollida De Banys

CATINO

La Recollida De Banys CATINO neix del desig de donar forma a un pensament. Aquesta col·lecció evoca la poesia de la vida quotidiana mitjançant elements senzills, que reinterpreten arquetips de la nostra imaginació de manera contemporània. Suggereix un retorn a un entorn de calidesa i solidesa, mitjançant l’ús de fustes naturals, mecanitzades a partir de massissos i muntades per mantenir-se eternes.

La Identitat Corporativa

Predictive Solutions

La Identitat Corporativa Predictive Solutions és un proveïdor de productes de programari per a analítica pronòstica. Els productes de l’empresa s’utilitzen per fer prediccions analitzant dades existents. La marca de l'empresa (sectors d'un cercle) s'assembla a gràfics a taula i també a una imatge molt estilitzada i simplificada d'un ull de perfil. La plataforma de marca "shedding light" és un conductor per a tots els gràfics de marca. Tant les formes fluides que es canvien, com les il·lustracions temàtiques simplificades s'utilitzen com a gràfics addicionals en diverses aplicacions.

La Identitat Corporativa

Glazov

La Identitat Corporativa Glazov és una fàbrica de mobles d’una ciutat amb el mateix nom. La fàbrica produeix mobles poc costosos. Com que el disseny d'aquest moble és més aviat genèric, es va decidir basar el concepte de comunicació en les lletres 3D "de fusta" originals, les paraules compostes per aquestes lletres simbolitzen els conjunts de mobles. Les lletres formen paraules "mobles", "dormitori", etc o noms de col·lecció, que es posicionen per semblar els mobles. Les cartes 3D descrites són semblants als esquemes de mobles i es poden utilitzar en papereries o sobre fons fotogràfics per a la identificació de la marca.