Revista de disseny
Revista de disseny
L’Art D’Instal·lació

Inorganic Mineral

L’Art D’Instal·lació Inspirat en profunds sentiments cap a la natura i l’experiència com a arquitecte, Lee Chi se centra en la creació d’instal·lacions artístiques botàniques úniques. En reflexionar sobre la naturalesa de l’art i en investigar tècniques creatives, Lee transforma els esdeveniments de la vida en obres d’art formalitzades. El tema d'aquesta sèrie de treballs és investigar la naturalesa dels materials i com es poden reconstruir els materials mitjançant el sistema estètic i la nova perspectiva. Lee també creu que la redefinició i reconstrucció de plantes i altres materials artificials pot fer que el paisatge natural tingui un impacte emocional en les persones.

Nom del projecte : Inorganic Mineral, Nom del dissenyador : Lee Chi, Nom del client : BOTANIPLAN VON LEE CHI.

Inorganic Mineral L’Art D’Instal·lació

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.