Revista de disseny
Revista de disseny
Instal·lació Òptica

Opx2

Instal·lació Òptica Opx2 és una instal·lació òptica que explora una relació simbiòtica entre natura i tecnologia. Una relació on els patrons, la repetició i el ritme descriuen tant formacions naturals com operacions dels processos de computació. Les geometries reclusives, l'opacitat momentània i / o la densitat són similars al fenomen de conducció d'un camp de blat de moro o s'explica en tecnologia tot mirant el codi binari. Opx2 construeix una geometria complexa i desafia la percepció del volum i de l'espai.

Nom del projecte : Opx2, Nom del dissenyador : Jonathon Anderson + Matthew Jones, Nom del client : Jonathon Anderson Studio.

Opx2 Instal·lació Òptica

Aquest disseny excepcional és guanyador del premi del disseny del platí a la competició de disseny de joguines, jocs i productes de hobby. Definitivament, heu de veure la cartera de disseny de premiats platí per descobrir moltes altres obres de disseny de productes de joguines, jocs i aficions, innovadores, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.