Revista de disseny
Revista de disseny
El Regne Públic

Quadrant Arcade

El Regne Públic L’arcada catalogada de grau II s’ha transformat en una acollidora presència del carrer mitjançant la disposició de la llum adequada al lloc adequat. Generalment, la il·luminació ambiental s’utilitza de manera integral i els seus efectes es posen de forma jeràrquica per obtenir variacions de patrons de llum que creen interès i promouen un major ús de l’espai. La incorporació estratègica per al disseny i la col·locació de la funció dinàmica pendent es va gestionar juntament amb l'artista de manera que els efectes visuals semblin més subtils que aclaparadors. Amb la llum del dia, l'elegant estructura s'accentua amb el ritme de la il·luminació elèctrica.

Nom del projecte : Quadrant Arcade, Nom del dissenyador : Cehao Yu, Nom del client : AECOM.

Quadrant Arcade El Regne Públic

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.