Revista de disseny
Revista de disseny
El Molí De Cuina Intel·ligent

FinaMill

El Molí De Cuina Intel·ligent FinaMill és un potent molí de cuina amb beines d’espècies intercanviables i recarregables. FinaMill és la manera més senzilla d’elevar la cuina amb l’atrevit sabor de les espècies acabades de moldre. Simplement empleneu les beines reutilitzables amb espècies o herbes seques, enganxeu una beina al lloc i tritureu la quantitat exacta d’espècies que necessiteu amb només prémer un botó. Canvieu les beines d’espècies amb només uns clics i continueu cuinant. És l’únic molí per a totes les espècies.

Nom del projecte : FinaMill, Nom del dissenyador : Alex Liu, Nom del client : Elemex Limited.

FinaMill El Molí De Cuina Intel·ligent

Aquest disseny excepcional és guanyador del premi del disseny del platí a la competició de disseny de joguines, jocs i productes de hobby. Definitivament, heu de veure la cartera de disseny de premiats platí per descobrir moltes altres obres de disseny de productes de joguines, jocs i aficions, innovadores, originals i creatius.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.