Revista de disseny
Revista de disseny
El Molí De Cuina Intel·ligent

FinaMill

El Molí De Cuina Intel·ligent FinaMill és un potent molí de cuina amb beines d’espècies intercanviables i recarregables. FinaMill és la manera més senzilla d’elevar la cuina amb l’atrevit sabor de les espècies acabades de moldre. Simplement empleneu les beines reutilitzables amb espècies o herbes seques, enganxeu una beina al lloc i tritureu la quantitat exacta d’espècies que necessiteu amb només prémer un botó. Canvieu les beines d’espècies amb només uns clics i continueu cuinant. És l’únic molí per a totes les espècies.

Nom del projecte : FinaMill, Nom del dissenyador : Alex Liu, Nom del client : Elemex Limited.

FinaMill El Molí De Cuina Intel·ligent

Aquest disseny excepcional és guanyador del premi del disseny del platí a la competició de disseny de joguines, jocs i productes de hobby. Definitivament, heu de veure la cartera de disseny de premiats platí per descobrir moltes altres obres de disseny de productes de joguines, jocs i aficions, innovadores, originals i creatius.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.