Revista de disseny
Revista de disseny
El Centre De Vendes

Shuimolanting

El Centre De Vendes L’estil xinès d’aquest cas adopta la pedra de terra vermella de cafè fosc al mercat i el blanc de la il·luminació natural de la finestra del pis, formant un contrast entre la llum i l’ombra, allò virtual i allò real. Les reixes virtuals i de fusta d'alumini, les peces de fulla de lotus de coure en el punt escènic de l'aigua i l'art d'instal·lació de l'estructura de caràcters xinesos a la zona de descans és el punt de la "orquídea de tinta". Caixa. En particular, l’ús de nous materials de verola, en el més normal ressalten extraordinàriament, però també redueixen enginyosament el cost de la superfície.

Nom del projecte : Shuimolanting, Nom del dissenyador : Zhoumin Wei, Nom del client : Hefei Wanling Architectural Decoration Design Engineering Co.,LTD..

Shuimolanting El Centre De Vendes

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.