Revista de disseny
Revista de disseny
El Disseny De Marca

EXP Brasil

El Disseny De Marca El disseny de la marca EXP Brasil prové dels principis de la unitat i la col·laboració de la companyia. Apropiar la barreja entre tecnologia i disseny en els seus projectes com en la vida de l'oficina. Un element de tipografia representa la unió i la força d’aquesta empresa. El disseny de la lletra X és sòlid i integrat, però molt lleuger i tecnològic. La marca representa la vida d’estudi, amb elements a les lletres, tant en l’espai positiu com negatiu que uneix les persones i el disseny, individual i col·lectiu, senzill amb tecnologia, lleuger i robust, professional i personal.

Nom del projecte : EXP Brasil, Nom del dissenyador : Mateus Matos Montenegro, Nom del client : EXP Brasil.

EXP Brasil El Disseny De Marca

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.