Revista de disseny
Revista de disseny
El Redisseny De La Identitat De Marca

InterBrasil

El Redisseny De La Identitat De Marca La inspiració per repensar i redissenyar la marca va ser la modificació de la modernització i la integració en la cultura de l'empresa. El disseny del cor ja no podria ser extern a la marca, inspirant una associació tant a nivell intern amb els empleats, sinó també amb els clients. Una unió integrada entre beneficis, compromís i qualitat del servei. Des de la forma fins als colors, el nou disseny va integrar el cor a la B i la creu de salut a la T. Les dues paraules unides al centre feien que el logotip sembli una sola paraula, un símbol, unint la R i la B en el cor.

Nom del projecte : InterBrasil, Nom del dissenyador : Mateus Matos Montenegro, Nom del client : InterBrasil.

InterBrasil El Redisseny De La Identitat De Marca

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.