Revista de disseny
Revista de disseny
La Identitat De Marca

Pride

La Identitat De Marca Per crear el disseny de la marca Pride, l'equip va utilitzar l'estudi del públic objectiu de diverses maneres. Quan l'equip va dissenyar el logotip i la identitat corporativa, va tenir en compte les regles de la psico-geometria: la influència de les formes geomètriques en determinats tipus de psico-tipus i la seva elecció. A més, el disseny hauria d’haver provocat certes emocions entre el públic. Per aconseguir el resultat desitjat, l'equip va utilitzar les regles de l'efecte del color sobre una persona. en general, el resultat ha influït en el disseny de tots els productes de l'empresa.

Nom del projecte : Pride, Nom del dissenyador : Oleksii Chernov, Nom del client : PRIDE.

Pride La Identitat De Marca

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.