Revista de disseny
Revista de disseny
Restaurant

Chuans Kitchen II

Restaurant La cuina de Chuan II, que té com a mitjà tant les terres negres de Sichuan Yingjing com els materials extraïts de la construcció de metro com a mitjà, és un restaurant experimental basat en l'experiment contemporani d'art tradicional tradicional. Inpassant el límit dels materials i explorant la forma moderna de l'art tradicional tradicional, Infinity Mind va extreure les juntes rebutjades després de disparar la ceràmica negra de Yingjing i les va utilitzar com a element decoratiu principal a la cuina de Chuan II.

Nom del projecte : Chuans Kitchen II, Nom del dissenyador : Infinity Mind, Nom del client : Guangzhou ABO Sunny Walk Restaurant Co., Ltd..

Chuans Kitchen II Restaurant

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.