Revista de disseny
Revista de disseny
El Disseny D’Arquitectura De Façanes

Cecilip

El Disseny D’Arquitectura De Façanes El disseny de l’embolcall de Cecilip està conformat per una superposició d’elements horitzontals que permet aconseguir la forma orgànica que distingeix el volum de l’edifici. Cada mòdul està format per seccions de línies inscrites en el radi de la curvatura a formar. Les peces utilitzaven perfils rectangulars d’alumini anoditzat amb plata de 10 cm d’amplada i 2 mm de gruix i es van col·locar sobre un plafó compost d’alumini. Un cop muntat el mòdul, la part davantera es va recobrir amb un acer inoxidable de calibre 22.

Nom del projecte : Cecilip, Nom del dissenyador : Dante Luna, Nom del client : Dr. Jesus Abreu.

Cecilip El Disseny D’Arquitectura De Façanes

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.