Revista de disseny
Revista de disseny
L’Oficina De Vendes

The Curtain

L’Oficina De Vendes El disseny d’aquest projecte té un enfocament únic per utilitzar la malla metàl·lica com a solució per a un propòsit pràctic i estètic. La malla metàl·lica translúcida crea una capa de cortina que pot difuminar el límit entre l'espai interior i exterior, l'espai gris. La profunditat d’espai creada per la cortina translúcida crea un ric nivell de qualitat espacial. La malla metàl·lica d'acer inoxidable polit varia en diferents condicions meteorològiques i en diferents períodes d'un dia. La reflexió i la translúciditat de la malla amb un paisatge elegant crea un espai ZEN tranquil xinès.

Nom del projecte : The Curtain, Nom del dissenyador : Qun Wen, Nom del client : aoe.

The Curtain L’Oficina De Vendes

Aquest disseny excepcional és guanyador del premi del disseny del platí a la competició de disseny de joguines, jocs i productes de hobby. Definitivament, heu de veure la cartera de disseny de premiats platí per descobrir moltes altres obres de disseny de productes de joguines, jocs i aficions, innovadores, originals i creatius.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.