Revista de disseny
Revista de disseny
L’Oficina De Vendes

The Curtain

L’Oficina De Vendes El disseny d’aquest projecte té un enfocament únic per utilitzar la malla metàl·lica com a solució per a un propòsit pràctic i estètic. La malla metàl·lica translúcida crea una capa de cortina que pot difuminar el límit entre l'espai interior i exterior, l'espai gris. La profunditat d’espai creada per la cortina translúcida crea un ric nivell de qualitat espacial. La malla metàl·lica d'acer inoxidable polit varia en diferents condicions meteorològiques i en diferents períodes d'un dia. La reflexió i la translúciditat de la malla amb un paisatge elegant crea un espai ZEN tranquil xinès.

Nom del projecte : The Curtain, Nom del dissenyador : Qun Wen, Nom del client : aoe.

The Curtain L’Oficina De Vendes

Aquest disseny excepcional és guanyador del premi del disseny del platí a la competició de disseny de joguines, jocs i productes de hobby. Definitivament, heu de veure la cartera de disseny de premiats platí per descobrir moltes altres obres de disseny de productes de joguines, jocs i aficions, innovadores, originals i creatius.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.