Revista de disseny
Revista de disseny
L’Olivera

Oli

L’Olivera L’OLI, un objecte visualment minimalista, es va concebre a partir de la seva funció, la idea d’amagar els fosses derivats d’una necessitat específica. Va seguir observacions de diverses situacions, la lletjor de les fosses i la necessitat de millorar la bellesa de l’olivera. Com a embalatge de doble propòsit, Oli es va crear de manera que un cop obert destacaria el factor sorpresa. El dissenyador es va inspirar en la forma de l’oliva i la seva simplicitat. L’elecció de la porcellana té a veure amb el valor del propi material i la seva usabilitat.

Nom del projecte : Oli, Nom del dissenyador : Miguel Pinto Félix, Nom del client : MPFXDESIGN.

Oli L’Olivera

Aquest disseny excepcional és guanyador del premi del disseny del platí a la competició de disseny de joguines, jocs i productes de hobby. Definitivament, heu de veure la cartera de disseny de premiats platí per descobrir moltes altres obres de disseny de productes de joguines, jocs i aficions, innovadores, originals i creatius.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.