Revista de disseny
Revista de disseny
L’Olivera

Oli

L’Olivera L’OLI, un objecte visualment minimalista, es va concebre a partir de la seva funció, la idea d’amagar els fosses derivats d’una necessitat específica. Va seguir observacions de diverses situacions, la lletjor de les fosses i la necessitat de millorar la bellesa de l’olivera. Com a embalatge de doble propòsit, Oli es va crear de manera que un cop obert destacaria el factor sorpresa. El dissenyador es va inspirar en la forma de l’oliva i la seva simplicitat. L’elecció de la porcellana té a veure amb el valor del propi material i la seva usabilitat.

Nom del projecte : Oli, Nom del dissenyador : Miguel Pinto Félix, Nom del client : MPFXDESIGN.

Oli L’Olivera

Aquest disseny excepcional és guanyador del premi del disseny del platí a la competició de disseny de joguines, jocs i productes de hobby. Definitivament, heu de veure la cartera de disseny de premiats platí per descobrir moltes altres obres de disseny de productes de joguines, jocs i aficions, innovadores, originals i creatius.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.