Revista de disseny
Revista de disseny
Taula, Trestle, Plinth

Trifold

Taula, Trestle, Plinth La forma de Trifold està informada mitjançant una combinació de superfícies triangulars i una única seqüència plegable. Té un disseny escultòric i minimalista, però complex i, des de tots els angles, revela una composició única. El disseny es pot escalar per adaptar-se a diversos propòsits sense comprometre la seva integritat estructural. El Trifold és un aparador dels mètodes de fabricació digital i l’ús de noves tecnologies de fabricació com la robòtica. El procés de producció s'ha desenvolupat en col·laboració amb una empresa de fabricació robòtica especialitzada en plegar metalls amb robots de 6 eixos.

Nom del projecte : Trifold, Nom del dissenyador : Max Hauser, Nom del client : .

Trifold Taula, Trestle, Plinth

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.