Revista de disseny
Revista de disseny
La Identitat De Marca

SATA | BIA - Blue Islands Açor

La Identitat De Marca El BIA és un símbol ocell local del cel de l'Atlàntic, que sobrevola els pensaments i els somnis sobre els països, un pilot de la natura que transporta persones, records, negocis i empreses. A SATA, BIA sempre simbolitzarà la unió de les nou illes de l'Arxipèlag en un repte atlàntic: agafar el nom de les Açores al món i portar el món a les Açores. El BIA - Blue Islands Açor - un ocell açor reinventat, rectilini, inspirat en el futurisme dels prototips, construït sobre el seu únic codi genètic, tan asimètric, distint i acolorit com les nou illes de les Açores.

Nom del projecte : SATA | BIA - Blue Islands Açor, Nom del dissenyador : SATA Airlines, Nom del client : SATA Airlines.

SATA | BIA - Blue Islands Açor La Identitat De Marca

Aquest disseny excepcional és guanyador del premi del disseny del platí a la competició de disseny de joguines, jocs i productes de hobby. Definitivament, heu de veure la cartera de disseny de premiats platí per descobrir moltes altres obres de disseny de productes de joguines, jocs i aficions, innovadores, originals i creatius.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.