Revista de disseny
Revista de disseny
L'abric Convertible

Eco Furs

L'abric Convertible L’abric que pot ser de 7 en 1 s’inspira en les dones ocupades de la carrera que opten per un armari diari únic, ecològic i funcional. En ella, el text tèxtil escandinau Rya Rug, cosit a la mà, de nou, es reinterpreta de manera moderna, donant lloc a peces de llana encaixades que són com a pells pel que fa al seu rendiment. La diferència es troba en el detall i la facilitat de la comoditat animal i ambiental. Al llarg dels anys els Eco Furs s’han provat en diferents climes d’hivern europeus que han contribuït a desenvolupar les perfeccions de les qualitats d’aquest abric i de les altres peces recents.

Nom del projecte : Eco Furs, Nom del dissenyador : Heli Miikkulainen-Gilbert, Nom del client : Heli Miikkulainen-Gilbert.

Eco Furs L'abric Convertible

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.