Revista de disseny
Revista de disseny
Escola Internacional

Gearing

Escola Internacional La forma de cercle conceptual de l'Escola Internacional de Debrecen simbolitza la protecció, la unitat i la comunitat. Les diferents funcions apareixen com a engranatges connectats, pavellons en una corda disposats sobre un arc. La fragmentació de l’espai crea diverses àrees de comunitat entre les aules. La nova experiència espacial i la presència constant de la natura ajuden els estudiants a pensar en la creació i a manifestar les seves idees. Els camins que condueixen als jardins educatius de fora del lloc i al bosc completen el concepte de cercle creant una transició apassionant entre l’entorn natural i el construït.

Nom del projecte : Gearing, Nom del dissenyador : BORD Architectural Studio, Nom del client : ISD - International School of Debrecen.

Gearing Escola Internacional

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.