Revista de disseny
Revista de disseny
Penjoll

Eternal Union

Penjoll La Unió Eterna d’Olga Yatskaer, historiadora professional que va decidir prosseguir una nova carrera de dissenyadora de joies, té un aspecte senzill però ple de sentit. Hi ha qui hi trobaria un toc de joieria celta o fins i tot un nus d’Herakles. La peça representa una forma infinita, que sembla dues formes interconnectades. Aquest efecte es crea mitjançant línies semblants a quadrícules gravades a la peça. En altres paraules, els dos estan units entre si com a un, i el primer és una unió dels dos.

La Col·lecció De Joies

Ataraxia

La Col·lecció De Joies Combinant la moda i la tecnologia avançada, el projecte pretén crear peces de joieria que puguin convertir els elements gòtics antics en un estil nou, discutint el potencial del tradicional en el context contemporani. Amb l’interès per la manera en què la vibració gòtica influeix en el públic, el projecte tracta de provocar experiència individual única mitjançant una interacció lúdica, explorant la relació entre disseny i portadors. Les pedres precioses sintètiques, com a material de menor empremta ecològica, es van tallar en superfícies inusualment planes per llançar els seus colors sobre la pell per millorar la interacció.

Collier

Eves Weapon

Collier L’arma de Eve està feta de rosa de 750 quilats i or blanc. Conté 110 diamants (20,2 cms) i consta de 62 segments. Tots ells tenen dues aparences completament diferents: a la vista lateral els segments tenen forma de poma, a la vista superior es poden veure línies en forma de V. Cada segment es divideix de costat per crear l'efecte de càrrega de molla que sosté els diamants; els diamants només es mantenen per tensió. Això posa èmfasi en la brillantor, la brillantor i maximitza la brillantor visible del diamant. Permet un disseny molt lleuger i clar, tot i la mida del collaret.

Anell

Wishing Well

Anell En visitar els seus somnis un jardí de roses, Tippy va trobar un desig amb un pou envoltat de roses. Allà, va mirar el pou i va veure el reflex de les estrelles nocturnes i va fer un desig. Les estrelles nocturnes estan representades pels diamants, i el rubí simbolitza la seva més profunda passió, els seus somnis i les seves esperances que ella va fer al desig. Aquest disseny compta amb un tall de rosa hexàgon, esmerilat de rubí en or massiu 14K. Es tallen petites fulles per mostrar la textura de les fulles naturals. La banda d’anells suporta la part superior plana i es corba lleugerament cap a l’interior. Les mides dels anells s’han de calcular matemàticament.

La Bossa De Tote

Totepographic

La Bossa De Tote Bossa de disseny amb inspiració topogràfica, que serveix de fàcil transport, especialment en aquells dies ocupats de compres o de recorreguts. La capacitat de la bossa Tote és com una muntanya i pot contenir o portar moltes coses. L’os oracle és la forma de l’estructura general de la bossa, el mapa topogràfic forma material de superfície igual que una superfície desigual de muntanya.

Penjoll

Taq Kasra

Penjoll Taq Kasra, que significa arc kasra, és el record del Regne Sasani que ara es troba a l'Iraq. Aquest penjoll inspirat en la geometria de Taq kasra i la grandesa d’antigues sobiranies que es trobava en la seva estructura i subjectivisme, s’ha utilitzat en aquest mètode arquitectònic per confeccionar aquest ethos. L’atribut més important és el seu disseny modern que l’ha convertit en una peça amb una vista diferent de manera que la vista lateral sembla un túnel i aporta subjectivisme i forma la visió frontal que ha convertit en un espai arquejat.