Revista de disseny
Revista de disseny
L’Anell

Pollen

L’Anell Cada peça és una interpretació d’un fragment de la natura. La Natura es converteix en un pretext per donar vida a les joies, jugant amb textures de llums i ombres. L’objectiu és proporcionar una joia amb formes interpretades ja que la naturalesa les dissenyaria amb la seva sensibilitat i sensualitat. Totes les peces estan fetes a mà per millorar les textures i particularitats de la joia. L’estil és pur per arribar a la substància vegetal. El resultat dóna una peça única i atemporal profundament relacionada amb la natura.

Joies Adaptables

Gravity

Joies Adaptables Mentre que al segle XXI, l’ús d’alta tecnologia contemporània, de nous materials o de formes noves extremadament sovint és imprescindible per fer innovacions, Gravity demostra el contrari. La gravetat és una col·lecció de joies adaptables que utilitza només el filet, una tècnica molt antiga i la gravetat, un recurs inesgotable. La col·lecció està formada per un gran nombre d’elements d’argent o d’or, amb diversos dissenys. Cadascun d'ells es pot associar amb filades i penjolls de perles o pedres. La col·lecció suposa una infinitat de joies diferents.

La Col·lecció De Roba De Dona

The Hostess

La Col·lecció De Roba De Dona La col·lecció de graduats de Daria Zhiliaeva tracta sobre feminitat i masculinitat, força i fragilitat. La inspiració de la col·lecció prové d’un antic conte de fades de la literatura russa. L’hostessa de la muntanya del coure és un patró màgic dels miners d’un antic conte de fades rus. En aquesta col·lecció es pot veure el bonic matrimoni de línies rectes, inspirat en els uniformes de la mineria, i els graciosos volums de vestit nacional rus. Membres de l’equip: Daria Zhiliaeva (dissenyadora), Anastasiia Zhiliaeva (assistent del dissenyador), Ekaterina Anzylova (fotògrafa)

La Bossa De Mà, La Bossa De Nit

Tango Pouch

La Bossa De Mà, La Bossa De Nit El Tango Pouch és una bossa excepcional amb un disseny realment innovador. Es tracta d’una obra d’art portable amb el mànec de canell que permet tenir les mans lliures. A l’interior hi ha prou espai i la construcció de tancament de l’imant plegable dóna una obertura fàcil i ampla inesperada. El Pouch està fabricat amb pell de pell de vedella encerada per obtenir un toc increïblement agradable del mànec i unes insercions laterals esponjoses, que contrasten intencionadament amb el cos principal més fabricat amb el cuidat vidre.

L'abric Convertible

Eco Furs

L'abric Convertible L’abric que pot ser de 7 en 1 s’inspira en les dones ocupades de la carrera que opten per un armari diari únic, ecològic i funcional. En ella, el text tèxtil escandinau Rya Rug, cosit a la mà, de nou, es reinterpreta de manera moderna, donant lloc a peces de llana encaixades que són com a pells pel que fa al seu rendiment. La diferència es troba en el detall i la facilitat de la comoditat animal i ambiental. Al llarg dels anys els Eco Furs s’han provat en diferents climes d’hivern europeus que han contribuït a desenvolupar les perfeccions de les qualitats d’aquest abric i de les altres peces recents.

La Roba

Bamboo lattice

La Roba Al Vietnam, veiem la tècnica de gelosia de bambú en molts productes com ara vaixells, mobles, gàbies de pollastre, llanternes ... La gelosia de bambú és forta, barata i fàcil de fabricar. La meva visió és crear una moda per a un vestit que sigui emocionant, graciosa, sofisticada i encantadora. Vaig aplicar aquest detall de gelosia de bambú a algunes de les meves modes convertint la gelosia regular i dura en material tou. Els meus dissenys combinen la tradició amb la forma moderna, la duresa del patró de gelosia i la suavitat de la sorra dels teixits fins. La meva atenció és la forma i els detalls, aportant encant i feminitat a qui el porta.