Revista de disseny
Revista de disseny
La Roba

Bamboo lattice

La Roba Al Vietnam, veiem la tècnica de gelosia de bambú en molts productes com ara vaixells, mobles, gàbies de pollastre, llanternes ... La gelosia de bambú és forta, barata i fàcil de fabricar. La meva visió és crear una moda per a un vestit que sigui emocionant, graciosa, sofisticada i encantadora. Vaig aplicar aquest detall de gelosia de bambú a algunes de les meves modes convertint la gelosia regular i dura en material tou. Els meus dissenys combinen la tradició amb la forma moderna, la duresa del patró de gelosia i la suavitat de la sorra dels teixits fins. La meva atenció és la forma i els detalls, aportant encant i feminitat a qui el porta.

L’Anell De Diamants

The Great Goddess Isida

L’Anell De Diamants Isida és un anell d'or de 14K que es llisca sobre el dit per crear un aspecte encantador. La façana de l’anell d’Isida està adornada amb elements únics com ara diamants, ametistes, cítrics, tsavorites, topazi i complementada amb or blanc i groc. Cada peça té el seu propi material especificat, convertint-lo en únic. A més, la façana plana en forma de vidre sobre pedres precioses en rodanxes reflecteix diferents rajos de llum en diversos ambients, afegint un caràcter exclusiu a l’anell.

El Collaret

Scar is No More a Scar

El Collaret El disseny té una història dramàtica i dolorosa al darrere. Es va inspirar en la meva inoblidable cicatriu vergonyosa al meu cos, cremada per forts focs artificials quan tenia 12 anys. Al intentar cobrir-lo amb un tatuatge, el tatuador em va advertir que seria pitjor cobrir l’ensurt. Cadascú té la seva cicatriu, cadascú té la seva història o història inoblidable i dolorosa, la millor solució per a la curació és aprendre a afrontar-la i superar-la amb força en lloc de tapar-la o intentar escapar-ne. Per tant, espero que les persones que portin les meves joies es puguin sentir més fortes i positives.

Rellotge Connectat

COOKOO

Rellotge Connectat COOKOO ™, el primer smartwatch de dissenyador del món que combina un moviment analògic amb una pantalla digital. Amb un disseny icònic per a les seves línies ultra netes i les seves funcions intel·ligents, el rellotge mostra les notificacions preferides del vostre telèfon intel·ligent o iPad. Gràcies a l’aplicació COOKOO els usuaris mantenen el control de la seva vida connectada seleccionant quines notificacions i alertes volen rebre al seu canell. Si premeu un botó personalitzable COMMAND permetreu activar de forma remota la càmera, la reproducció de música amb control remot, el registre de Facebook d’un botó i moltes altres opcions.

La Funda Portàtil

Olga

La Funda Portàtil Un estoig de portàtil amb corretja especial i fixa un sistema especial de carcasses. Per al material vaig agafar cuir reciclat. Hi ha diversos colors de tothom que pugui recollir el seu. El meu objectiu era fer una funda portàtil senzilla i interessant on es pugui perseguir fàcilment el sistema de cura i on es pot fixar un altre cas si heu de portar per Mac exam pro Mac i Ipad o mini Ipad amb vosaltres. Podeu portar paraigües o un diari segons el cas. Cas fàcilment canviable per a cada demanda de dies.

Impermeable

UMBRELLA COAT

Impermeable Aquest impermeable és una combinació d’un abrigo de pluja, un paraigua i pantalons impermeables. Segons les condicions meteorològiques i la quantitat de pluja, es pot ajustar a diferents nivells de protecció. La seva característica única és que combina impermeable i paraigües en un sol element. Amb el “impermeable paraigua” les mans estan lliures. A més, pot ser perfecte per a activitats esportives com anar en bicicleta. A més, en un carrer molt concorregut, no topeu amb altres paraigües, ja que la caputxista s'estén per sobre de les espatlles.