Revista de disseny
Revista de disseny
La Il·luminació

Capsule

La Il·luminació La forma de la làmpada La càpsula repeteix la forma de les càpsules tan esteses al món modern: medicaments, estructures arquitectòniques, naus espacials, termos, tubs, càpsules de temps que transmeten missatges als descendents durant moltes dècades. Pot ser de dos tipus: estàndard i allargat. Les làmpades estan disponibles en diversos colors amb diferents graus de transparència. Lligar amb cordes de niló afegeix un efecte artesanal a la làmpada. La seva forma universal era determinar la simplicitat de fabricació i producció massiva. El principal avantatge és estalviar en el procés de producció de la làmpada.

Pavelló

ResoNet Sinan Mansions

Pavelló El pavelló ResoNet té l’encàrrec de Sinan Mansions a Xangai per a la celebració de l’Any Nou Xinès 2017. Consta d’un pavelló temporal més una llum interactiva “resonet” lligada a la superfície interior. Utilitza tècniques de Low-Fi per visualitzar les freqüències de ressonància inherents al medi natural, mitjançant la interacció del públic i els elements circumdants detectats per una xarxa LED. El pavelló il·lumina el regne públic en resposta a estímuls de vibració. A més que els visitants puguin venir a fer desitjos al festival de primavera, també es pot utilitzar com a escenari d’actuació.

Butaca

Lollipop

Butaca La butaca Lollipop és una combinació de formes inusuals i colors de moda. Les seves siluetes i elements de color havien de semblar a distància com a caramels, però al mateix temps la butaca hauria d’encaixar en interiors d’estils diferents. La forma de chupa-chups va constituir la base dels reposabraços i el respatller i el seient estan fets en forma de dolços clàssics. La butaca Lollipop està creada per a persones que els agradi les decisions i la moda agosarades, però no volen renunciar a la funcionalitat i al confort.

El Control De Qualitat De L’Aire

Midea Sensia AQC

El Control De Qualitat De L’Aire Midea Sensia AQC és un híbrid intel·ligent que integra l’interior de la llar tant d’elegància com d’estil. Aporta tecnologia i innovació humanitzades mitjançant característiques, controlant la purificació de la temperatura i la qualitat de l’aire amb il·luminació i gerro a la decoració de l’habitació. El benestar arriba mitjançant una tecnologia de sensors capaç de llegir el medi ambient i mantenir estable la temperatura i la humitat locals, segons la configuració prèvia, realitzada per MideaApp.

L’Aire Condicionat

Midea Sensia HW

L’Aire Condicionat La Midea Sensia promou la qualitat de vida i una forma innovadora d’exposar l’objecte de decoració. A més de l'eficiència i el silenci del flux d'aire, presenta l'innovador panell tàctil que dóna accés a funcions i colors i intensitat del raig. La teràpia del color que ajuda al procés antiestrès, va desenvolupar productes innovadors en ambdós sentits, benestar i estètica. A més de la diferent estètica, les seves formes integren l’interior de la llar amb elegància i estil, valorant la casa mitjançant la llum indirecta.

Escriptori

Duoo

Escriptori Duoo Desk és el desig d’expressar el caràcter mitjançant el minimalisme de les formes. Les seves fines línies horitzontals i les potes angulars de metall creen una imatge visual potent. La prestatgeria superior permet col·locar papereria de manera que no molesti durant el treball. Una safata oculta a la superfície per connectar dispositius manté una estètica neta. La taula de xapa natural aporta la calidesa de la textura de fusta natural. L’escriptori manté un equilibri impecable, gràcies als materials, la funcionalitat i la pràctica seleccionats harmoniosament, combinats amb l’estètica de formes regulars i estrictes.