Revista de disseny
Revista de disseny
Llum

Louvre

Llum El llum del Louvre és una làmpada de taula interactiva inspirada en llum del sol d’estiu grega que passa fàcilment de les persianes tancades a través de Louvres. Consta de 20 anells, 6 de suro i 14 de Plexiglas, que canvien l’ordre d’una manera lúdica per transformar la difusió, el volum i l’estètica final de llum segons les preferències i necessitats dels usuaris. La llum passa pel material i provoca difusió, de manera que no apareixen ombres sobre si mateix ni en les superfícies que l’envolten. Els anells amb diferents alçades ofereixen l'oportunitat de combinacions interminables, personalització segura i control total de llum.

Llum

Little Kong

Llum Little Kong és una sèrie de làmpades ambientals que conté filosofia oriental. L’estètica oriental posa una gran atenció en la relació entre virtual i real, plena i buida. Amagar els LED subtilment al pal metàl·lic no només garanteix el buit i la puresa de l’aparador, sinó que també distingeix Kong d’altres làmpades. Els dissenyadors es van assabentar de la fabricació realitzada després de més de 30 vegades experiments per presentar la llum i la textura variada perfectament, cosa que permet una experiència il·luminadora sorprenent. La base suporta la càrrega sense fils i té un port USB. Es pot activar o desactivar només amb les mans.

Femta De Cuina

Coupe

Femta De Cuina Aquest tamboret està dissenyat per ajudar-lo a mantenir una postura neutra en posició asseguda. En observar el comportament diari de les persones, l’equip de disseny va trobar la necessitat que la gent s’assegués als excrements durant un període de temps més curt, com ara asseure’s a la cuina per fer una pausa ràpida, cosa que va inspirar l’equip a crear aquest tamboret específicament per adaptar-se a aquest comportament. Aquest tamboret està dissenyat amb peces i estructures mínimes, fent que la femta sigui assequible i rendible tant per als compradors com pels venedors, tenint en compte la productivitat de les manufactures.

El Cinturó De Safareig Interior

Brooklyn Laundreel

El Cinturó De Safareig Interior Es tracta d’un cinturó de roba d’ús interior. El cos compacte que és més petit que el paper de paper japonès sembla una cinta mètrica, un acabat suau sense cargol a la superfície. El cinturó de 4 m de longitud té 29 forats totals; cada forat pot guardar i penjar el penjador sense cap màniga de roba; funciona a sec ràpid. El cinturó de poliuretà antibacterià i anti-motlle, segur, net i fort. La càrrega màxima és de 15 kg. 2 peces de ganxo i cos rotatiu permeten utilitzar múltiples maneres. Petit i senzill, però això és molt útil a l’interior de la roba interior. Un funcionament fàcil i una instal·lació intel·ligent s’adaptaran a qualsevol tipus d’habitació.

Sofà

Shell

Sofà El sofà Shell va aparèixer com una combinació de contorns de les petxines marines i tendències de la moda a la imitació de la tecnologia dels exoesquelets i la impressió 3d. L’objectiu era crear un sofà amb l’efecte de la il·lusió òptica. Hauria de ser el mobiliari lleuger i airejat que es pugui utilitzar tant a casa com a l’aire lliure. Per aconseguir l'efecte de la lleugeresa es va utilitzar una banda de cordes de niló. Així la duresa de la carcassa s’equilibra pel teixit i la suavitat de les línies de silueta. Una base rígida a sota de les seccions de la cantonada del seient es pot utilitzar com a taules laterals i els seients a sobre i els coixins suaus acaben la composició.

Butaca

Infinity

Butaca L'èmfasi principal del disseny de la butaca Infinity es fa precisament al respatller. És la referència del símbol de l’infinit: una figura invertida de vuit. És com si canvia la seva forma al girar, establint la dinàmica de les línies i recreant el signe d’infinit en diversos plans. El respatller està unit per diverses bandes elàstiques que formen un llaç extern, que també torna al simbolisme de l’infinit cíclic de vida i equilibri. Es posa un èmfasi addicional en les patines exclusives que es fixen i recolzen les parts laterals de la butaca, tal com fan les pinces.