Revista de disseny
Revista de disseny
El Control De Qualitat De L’Aire

Midea Sensia AQC

El Control De Qualitat De L’Aire Midea Sensia AQC és un híbrid intel·ligent que integra l’interior de la llar tant d’elegància com d’estil. Aporta tecnologia i innovació humanitzades mitjançant característiques, controlant la purificació de la temperatura i la qualitat de l’aire amb il·luminació i gerro a la decoració de l’habitació. El benestar arriba mitjançant una tecnologia de sensors capaç de llegir el medi ambient i mantenir estable la temperatura i la humitat locals, segons la configuració prèvia, realitzada per MideaApp.

L’Aire Condicionat

Midea Sensia HW

L’Aire Condicionat La Midea Sensia promou la qualitat de vida i una forma innovadora d’exposar l’objecte de decoració. A més de l'eficiència i el silenci del flux d'aire, presenta l'innovador panell tàctil que dóna accés a funcions i colors i intensitat del raig. La teràpia del color que ajuda al procés antiestrès, va desenvolupar productes innovadors en ambdós sentits, benestar i estètica. A més de la diferent estètica, les seves formes integren l’interior de la llar amb elegància i estil, valorant la casa mitjançant la llum indirecta.

Escriptori

Duoo

Escriptori Duoo Desk és el desig d’expressar el caràcter mitjançant el minimalisme de les formes. Les seves fines línies horitzontals i les potes angulars de metall creen una imatge visual potent. La prestatgeria superior permet col·locar papereria de manera que no molesti durant el treball. Una safata oculta a la superfície per connectar dispositius manté una estètica neta. La taula de xapa natural aporta la calidesa de la textura de fusta natural. L’escriptori manté un equilibri impecable, gràcies als materials, la funcionalitat i la pràctica seleccionats harmoniosament, combinats amb l’estètica de formes regulars i estrictes.

Màquina De Pasta Casolana

Hidro Mamma Mia

Màquina De Pasta Casolana Hidro Mama Mia és un rescat sociocultural a través de la gastronomia italiana. Molt fàcil d’utilitzar, lleuger i compacte, fàcil d’emmagatzemar i transportar. Permet una alta productivitat segura, proporcionant una experiència de cuina agradable a la família en la interacció quotidiana amb els amics. El motor està totalment integrat al conjunt de transmissions, oferint potència, robustesa i un ús segur, proporcionant també una neteja i un suport fàcil. Talla la massa amb diferents gruixos, podent preparar diversos plats: pasta, tallarines, lasanya, pa, pastisseria, pizza i molt més.

Hipercar

Brescia Hommage

Hipercar En temps de tots els aparells digitals d’alta tecnologia, plana de les pantalles tàctils i vehicles racionals d’un sol volum, el projecte Brescia Hommage és un estudi de disseny hipercarc de dos places d’antiga escola previst per a una celebració en una època on l’elegant senzillesa, la materialitat d’alt toc, la potència bruta, la pura bellesa i la connexió directa entre l'home i la màquina eren la regla del joc. Una època en què homes valents i enginyosos com el mateix Ettore Bugatti van crear dispositius mòbils que van sorprendre el món.

Suculenta Caixa Dedicada Al Cultiu

Bloom

Suculenta Caixa Dedicada Al Cultiu Bloom és una suculenta caixa dedicada al cultiu que actua com un mobiliari casolà elegant. Proporciona unes condicions perfectes de cultiu per a les suculentes. L’objectiu principal del producte és omplir el desig i la criança per a qui visqui en zones urbanes amb menys accés al medi verd. La vida urbana presenta molts reptes en la vida diària. Això porta a la gent a ignorar la seva naturalesa. Bloom pretén ser el pont entre els consumidors i els seus desitjos naturals. El producte no està automatitzat, pretén ajudar el consumidor. El suport de l'aplicació permetrà als usuaris prendre mesures amb les seves plantes, cosa que els permetrà nodrir-se.